2777
2789
عنوان

نحوه خوابانیدن نوزاد دو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 51 پست
سلام عزیزم چیزای نفاخ نخور و بعد هر وعده غذایی عرق شاتره بخور. دل و پهلوش با روغن بادام شیرین چرب کن ...

چه چیزایی بخورم ؟ کلا ذهنم قفل شده . هر چی بخوریم نفاخه خب . همینجوری به ذهنم نمیاد چی درست کنم . اینکه محدودیت هم داشته باشم دیگه بدتر ‌ . 

گهواره از این حصیری ها که حرکت بالا به پایین دارن رو دارم . زیاد حال نمیکنه .(حرکتش به بغل نیس ) . ا ...

اگر میتونین از این گهواره های ننو قدیمی از فامیل و آشنا بگیرین...هیچی مثل اونا نمیشه 

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چیزای نفاخ نخور و بعد هر وعده غذایی عرق شاتره بخور. دل و پهلوش با روغن بادام شیرین چرب کن ...

دلشو با روغن زیتون چرب میکنم . ماساژش میدم . خیلی تاثیری نداره . 

راستی یه مشکل بزرگ داره . خیلی دیر به دیر پی پی میکنه . دو هفته اول روزی چند بار پی پی میکرد. بعدش شد پنج روز . یعدش شد یک هفته. دوباره یک هفته ، بعدش شد ده روز . دوباره یک هفته ! 

تازه سه بار اخر رو با شیاف گیلیسیرین و تحریک کردنش خودم باعث شدم پی پی کنه . 

خب چطوری بهش بگم الان بخواب ؟ اروم نمیمونه که . چشاش نیمه بسته اس . کاملا مشخصه خوابش میاد اما چشاشو ...

چون بدنش به پا عادت کرده 

باید همه چیش درست باشه که بخوابه

اول اینکه بزار زمین از بغل تشک تکونش بده با صبوری کم کم مجبور میشه بخوابه نه با یک شب با چندین شب صبوری

ببین گریه تنها راه ارتباطی بچه هست پس نگران نباش گریه میکنه بعد خسته میشه میخوابه 

کم کم از بغل تشک هم تکون نده 

شکمش  رو کامل سیر کن بعضی بچه ها به نظر سیر میان اما بعد عاروق باز شیر میخورن 

بعد راحتر میخوابه 

چه چیزایی بخورم ؟ کلا ذهنم قفل شده . هر چی بخوریم نفاخه خب . همینجوری به ذهنم نمیاد چی درست کنم . ای ...

من چیزای که زیاد میخوردم.حریره بادام. کاچی. گوشت توی شیشه.آش ماش.تخم مرغ با برنج. چیزای نفاخ اگر خوردی حتما شاتره بخور من فلاکس کنار دستم بود توش سیخ شاتره دم گذاشته بودم میخوردم. بادمجان. کلم. کاهو پیاز. سیر اینا بچه دل درد میشه. حبوباتم حتما خیس میکردم و نفخشو میگرفتم 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
پستونک نمیگیره . یه بار گرفت . کمتر از یک دقیقه ، حالت اوق زدن داره .میندازه بیرون و بعدشم انگار دار ...

منم بچم اوایل اینکار میکرد دقیقا ولی کم کم یاد گرفت و عادت کرد...

گاهی برای دل درد بچه خوبه...

گاهی بچه شیر نمیخواد و فقط دلش مک زدن میخواد...اگر شیر بدی دل درد میشه یا اصلا شیر نمیخوره پس پستونک خوبه تو مواقعی که سیره یا خوابش میاد

من کم کم عادتش دادم...

میزاشتم دهنش بعد وقتی حواسش پرت اون میشد پستونک رو آروم در میکردم و سینه میزاشتم دهنش هم شیر می‌خورد هم خواب میرفت

منم خیلی مشکل خواب داشتیم به شدت فرسوده ام کرد 

الحمدلله خیلی بهتر شد و خدا کمک کرد

گاهی صدای سشوار هم بچه آروم میشه و خواب میره

صداش از گوگل دانلود کنین

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
دلشو با روغن زیتون چرب میکنم . ماساژش میدم . خیلی تاثیری نداره . راستی یه مشکل بزرگ داره . خیلی دیر ...

شیاف اصلا نزار چون بچه عادت میکنه من دخترم شکمش کار نمیکرد با روغن بادام با زیتون چرب میکردم یکی قطره مینداختم توی نافش و دم مقعدشو چرب میکردم به هیج وج داخل مقعدش چیزی نمی‌گذاشتم شکمش کار می‌کرد. اگر چای زیاد میخوری کمش کن. خودت چیزای ملین بخور شکم بچت کار میکنه 

تا زمانی که کولیکش برطرف بشه خوابش همینطوریه و بچه هایی که کولیک دارن با موسیقی سفید و تکون آروم میشن به نظم براش گهواره برقی بخر برنامه صداهایی که بتونه باهاش بخوابه دانلود کن براش بزار خیلی تاثیر داره بچه من وحشتناک کولیک داشت

شیاف اصلا نزار چون بچه عادت میکنه من دخترم شکمش کار نمیکرد با روغن بادام با زیتون چرب میکردم یکی قطر ...

ایشالا. والا هر چی منتظر میشم تا دسشویی کنه نمیکنه ‌ مجبور میشم . ولی دقیقا نمیخوام عادت کنه به شیاف . 

ایشالا. والا هر چی منتظر میشم تا دسشویی کنه نمیکنه ‌ مجبور میشم . ولی دقیقا نمیخوام عادت کنه به شیاف ...

دکتر به من گفت تا 10 روز عادی شکمش کار نکنه 

اره به منم گفتن ‌ ولی خب میبینم خیلی داره زور مینه و شب نمیتونه بخوابه .میگم حتما بخاطر همینه که شکم ...

من این روغن که مینداختم توی نافش اثر می‌کرد 

2810