2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 20 پست
نه اصلا نترساگه میتونی دانشگاه برو یا یه مهارتی چیزی یاد بگیر خودت رو بالا بکش و پول در بیار و مستقل ...

خودم دانشگاه رو تموم کردم.

به ظاهرم اهمیت میدم 

و به قول بقیه ظاهر قشنگ و زیبایی دارم...

ولی آخه چه فایده💔

طرف خودمم بپسنده آخه بیاد وضع زندگیمون رو ببینه چی میگه....💔

خانوادش نمیگن این چه انتخابیه؟!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

عزیزم ما خاستگاری کسی رفتیم ک خیلی از لحاظ سطح اجتماعی ما پایین تر بود ولی اصلا هیچ وقت به روی اون دختر خانوم نیاوردیم و اصلا بد و با نگاه بالا باهاش رفتار نکردیم،  ولی خودش خیلی بی‌شعور بود با اینکه ما هیچ وقت کاریش نداشتیم برای اینکه حقارت خودشو جبران کنه هی سعی می‌کرد باروش های مختلف یه چیزی به خانوادمون به چسبونه         در کل منظورم اینه بستگی به طرف مقابلت داره اکثرا اونایی ک از اول پولدار بودن همچین کارایی نمیکنن مگه اینکه بی شخصیت باشن       تو سعی کن با اعتماد به نفس و مهربون باشی و به این چیزا فکر نکن کسی ک واقعا آدم خوبی باشه به وضع مالی شما کاری نداره

خدایا خودمو به تو سپردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم دانشگاه رو تموم کردم.به ظاهرم اهمیت میدم و به قول بقیه ظاهر قشنگ و زیبایی دارم...ولی آخه چه فای ...

عزیزم مسعله اینجاس کسی که بخواد عیب بذاره میذاره 

و ربطی نداره شما جطوری باشه خونتون

اینو عمیقا میگم چون دیدم 

اصلا فکرتو درگیرش نکن اصلاااااا

فقط ب خودت اهمیت بده به تحصیلاتت به اینکه تو جامعه باشی و از خدا بخواه حتما یه همسر عالی بهت بده چون لایقشی چله بردار اصن اینکه چطوری جور میشه برات رو بسپار به خدا

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
عزیزم ما خاستگاری کسی رفتیم ک خیلی از لحاظ سطح اجتماعی ما پایین تر بود ولی اصلا هیچ وقت به روی اون د ...

میفهمم...

من خودم از نظر دوستان و حتی غریبه ها 

دختر خوشگل و مهربون و خوش رویی هستم 

نمیخوام از خودم تعریف کنم ، واین چیزیه که بقیه درموردم گفتن، قطعا منم اخلاقای بد و ضعف دارم ...

ولی از نظر بقیه مقبولم.. خواستگار هایی که داشتم هم اول منو دیده بودن و پسندیده بودن...

ولی خیلی میترسم و نگرانم که اگر به مورد جدی برام پیش بیاد ، با دیدن خونه زندگیمون پشیمون بشه با خودش بگه این دختره چی بود آخه😅 

یا خانوادش ردم کنن...

خیلی دلگیرم خیلی ‌...

خودم همه رو رد میکنم از قبل.....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزم مسعله اینجاس کسی که بخواد عیب بذاره میذاره و ربطی نداره شما جطوری باشه خونتوناینو عمیقا میگم چ ...

چی بگم عزیزم ایشالا...

خیلی دلم گرفته خیلی...

کاش یکم وضعمون بهتر بود تا اینهمه غصشو نخورم...

ممنونم بخاطر حرفهای دلگرم کننده ات، و وقتی که برام گذاشتی 🤍

چی بگم عزیزم ایشالا... خیلی دلم گرفته خیلی...کاش یکم وضعمون بهتر بود تا اینهمه غصشو نخورم...ممنونم ب ...

قربونت بشم اخه اصلا مسئله ای که بهش قکرمیکنی واقعا مهم نیست چون دیدم اینو میگم و من کاملا میفهممت عزیزم🥲

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸