2777
2789
عنوان

یه ذره تاپیکای دیگه رو بیخیال شید یه راهکار خوب ب من بدین برم پی کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 26 پست
همون. نمیخام دعوا کنماول اینکه نمیخام بفهمه گوشیشو چک کردم میخام یجوری بگم ک اتفاقی دیدم.بعدش اگه حا ...

نگو اصلا میدونی حتی تصادفی چون قطعا باهات مقابله به مثل می‌کنه و جوابتو میده

هیچ راهی نداری چون دیگه اون تو فکرش بیخیال پول شده و میگه بالام نداره ....برا ماهم تقریبا مشابهش رخ ...

آخ گفتی

منم شوهرم همینو میگه میگه بابام برای چک خیلی زور زد ولی نتونست جور کنه گفتم آخه لااقل ۱تومن میاورد میگفت من اینو تونستم نه اینکه هیچی به هیچی

از اون طرفم خب لااقل حقوقشو میگفت نصفشو بده نصفش بمونه نه اینکه تا قرون آخر بگیره

اون که هرررچقد پول دستش بیاد خرج میکنه از اول زندگیش نتونسته جمع کنه اینو به شوهرمم گفتم ک ادامه بدی ما از باباتم بدتر میشیم

من نمیخام در بیفتم باهاش الکی خرج کنم میخام همه راه هارو برم اگه نشد اونوقت

ولی راهی ب ذهنم نمیرسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راه حلی نداره آخرش تو بده میشی،فقط بسپر به خدا،خودم از اینجور مسائل زیاد داشتم ،زمان همه چیو درست می ...

وای بخدا چندروزه گفتم بیخیال شم

از زندگی افتادم. همش میام فکر نکنم می‌بینم چند ساعته درگیرشم

باز باید باهاش حرف بزنم چون داره از تو منو میخوره

یک خورده که تو مضیقه رفتید بگو چرا ما باید تاوان بدیم بقیه راحت باشن بچه هام سختی بکشن و...‌

گفتم. میگه صبر کن درست میشه همه چی

من میخام این موضوعو الان مطرح کنم.. اینو چطور بگم

آخ گفتیمنم شوهرم همینو میگه میگه بابام برای چک خیلی زور زد ولی نتونست جور کنه گفتم آخه لااقل ۱تومن م ...

میدونی بدیش چیه حالا ،توشوهر تورو نمیدونم ولی شوهر من حتی به رو باباشم نیاورد که باباش بفهمه و یکم لااقل خجالت بکشه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هرکاری کنی اون یک جواب دیگه بهت میده الان

یه خورده پشت تلفن همیشه بهتر جواب میده نسبت به اینکه رو در رو صحبت کنیم

بنظرت اینطوری حرف بزنم؟ چجوری شروع کنم

میدونی بدیش چیه حالا ،توشوهر تورو نمیدونم ولی شوهر من حتی به رو باباشم نیاورد که باباش بفهمه و یکم ل ...

نترس اون آدمایی ک پررو باشن به روشونم بیاری فرقی ب حالشون نمیکنه

هزااار تومن کمک حال شوهرم نبوده. بیچاره شوهرم از بچگی کار کرده. بعد نمیدونم چرا فکر میکنه ب خونوادش بدهکاره...شانس ماست دیگه

نترس اون آدمایی ک پررو باشن به روشونم بیاری فرقی ب حالشون نمیکنههزااار تومن کمک حال شوهرم نبوده. بیچ ...

دقیقا شوهر منم تز نوجوونی خرج خونه داده 

تو عروسیمونم اومد کادو هارو برداشت برا خودش گفت من رفتم عروسیا خرج کردم که عروسیتون اومدن (پول شام یه نفرشونم نداده بود )

قبل عروسی پول یه تالار ازمون برید به بهانه سرمایه گذاری ....هنوزم قراره بهمون سود بده 😏😏😏 

ولی باز شوهر من ازش رکب خورد و به روش نیاورد ...از بس پرروعه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دقیقا شوهر منم تز نوجوونی خرج خونه داده تو عروسیمونم اومد کادو هارو برداشت برا خودش گفت من رفتم عروس ...

اره بابا شوهرمنم همه پولای عروسی رو برداشت. مگه قرار بود بمونه دست باباش؟ وقتی هزارتومن کمک نکرد. فکر کن طلایی ک پدرشوهر ب عروس میده رو خودشوهرم گرفته بود داده بود ب باباش... 

پدرشوهرمن راستش پررو نیستا ولی خیلیییی ولخرجه. خیلی خرجای الکی داره همین باعث شده از اول زندگی هزارتونم جمع نکنن ک بدهکارم باشه... خب من نمیخام عین اون شیم. ولی انگار داریم میشیم

اعصابمو بهم ریخته این قضیه ها اه