اول اینو بگم که همیشه یکسره بهم میگه هرچی میخوای بهم بگو یعنی هربار زنگ میزنه میگه منم یبار برگشتم گفتم ماسک مو با یه آبرسان برام بخر (قیمت آبرسان یکوسیصد هست) خودش خیلی پولداره فقط ماهی کلی پول حجم دهنده و مکمل باشگاه میده بعد رفت فروشگاه و ماسک مو رو خرید و بهم گفت آبرسان رو نداشتن بعد گفت تو گواهینامه بگیری من یه شیرینی خیلی خوب بهت میدم امروز رفتم دیدمش من براش یه هدیه در حد یک و نیم خریده بودم به عنوان شیرینی ولی اون هیچی نگرفته بود ماسک مو رو بهم داد بعد همش منتظر بودم شام بریم بیرون که نبرد پیادم کرد شماره لوازم آرایشی رو پاکت بود زنگ زدم اسم آبرسان رو پرسیدم که دارین گفت آره گفتم خیلی وقته شارژ گردین گفت آره خیلی وقته داریم وای خیلی ناراحت شدم از دوروییش اصلا اونجا نداشت از جای دیگه نمیتونستی بخری الان میخوام پول ماسک مو رو هم براش بزنم بنظرتون چی بهش بگم [تاپیک قبیلمه☝️
[البته پول ماسک مو رو زدم و آبرسان هم خودم خریدم حالا میخوام بهش بگم بره برام بگیره بفرسته فقط چون اینجا که زندگی میکنم از ابرسانه نیست بعد بهش بگم فکر کردم تو گرفتی که صبر کردم وگرنه همون روز سفارش میدادم حداقل پست میکرد برام