2777
2789

تا حالا كسيو نفرين نكرده بودم ولي الان أينا زندگيمو اتيش زدن پسره كلاهبرداري كرد ازمون پيامامو عكسامو تو فأميل پخش ميكرد و دنبالم چرت ميگفت مادرشم نشسته بود پاي پسره خط ميداد شوهر نداشت ميگف منم ببرين با خودتون چشم نداشت ي تيكه طلا بخربك من مهريه يكم گرفتم درخواست طلاق دادم يا أمام حسين تورو به حضرت علي اصغر منو از اينا خلاص كن مادرشوهرم ميگفت من خود يزيدم باورم نميشد چ بلاهايي سرم آوردن موندم شمادت فاميل زن دايي و زن عمو كلا جز ب جز بخوايين ميگم چيكار كردن مفصله چرا نفرينم نميگيره حاضرم بيوه بشم لكه ننگ پاك بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبر داشته باش ما نمیدونیم که قرار هست چی بشه فقط اینو میدونیم که باید درس عبرت بگیریم برای اینده و صبر جمیل داشته باشیم 

شما کلا از فکر کردن به اونها دست بردار و برو دنبال آینده ات و به حرف مردم توجه نکن 

عزیزم حتی اگه بمیرن هم دردی از تو دوا نمیشه و زخمات تا آخر عمر باهاتن 

فقط به خدا بسپار بقیشو رها کن تا به آرامش برسی 

امیدوارم روزی انقد خوشبخت باشی که این روزا رو محو یادت بمونه❤️❤️❤️❤️

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است