2777
2789
عنوان

کیپ شدن بینی راهی هست باز شه🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 30 پست
وا چرا؟؟؟آب ولرم و نمک هم مقداری بریز ک خیلی شور شدید نشه.من همیشه کارم همینه هیچ وقت چرک خشکن نمیخو ...

حالا برم امتحان کنم با نمک کم دیگه بهتر از این خفگیه 

خدایا به امید تو 🤣🤭

وا چرا؟؟؟آب ولرم و نمک هم مقداری بریز ک خیلی شور شدید نشه.من همیشه کارم همینه هیچ وقت چرک خشکن نمیخو ...

من یه بار این کارو کردم زمان کرونا ک خیلی مرسوم شد..یعنی مغزم چنان سوزشی گرفت که داشتم از سوز ز و مغز درد نعره میزدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص سیتریزین بخور یه دونه اگه هم روغن بنفشه داری یه قطره بریز خوبه 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
مرسی قربونت برم ممنونم اذت وقتتو گذاشتی اب نمک میسوزونه میترسم شوهرم هی میگه بزن چقدر نمک چقدر آب در ...

یه استکان چایی معمولی اب ولرم ک ن داغ نه سرد

نمک هم با نمکدون ۳بار بریز تو اب کافیه ک نه خیلی شور بشه چون میسوزونه ن کم نمک در اون صورتم نمکش کم باشه بازم میسوزونه.

دو دهنت مزش کن ک قابل تحملت باشه تو دماغت ف بده بالا از دهنت اب میاد بیرون بعد دماغتو فین کن هر چی هست ب کمک نمکا میریزه.

اگ سختته وکس بگیر تو دماغتو چرب کن یا قرص نعنایی اکالیبتوس  مک بزن هر دوش واسه مجاری و تنفسی عالیه.

لایک نکن خیرشو ببینی
فکر نمیکنم...می‌دونی برای کی بود.اونموقع ها میگفتن اینطوری کنید کرونا تو بینی و اینا از بین بره....ا ...

الهی عزیزم 

آره یادمه دیگه مجبوری بودیم هممون ترسیده بودیم 

ممنون تجربتو گفتی 

یه استکان چایی معمولی اب ولرم ک ن داغ نه سردنمک هم با نمکدون ۳بار بریز تو اب کافیه ک نه خیلی شور بشه ...

مرسی قربونت برم حتما انجام میدم راهی ندارم هر کدومو انجام میدم تا آخرش یکیش جواب بده 

مرسی لطف کردی وقتتو گذاشتی گفتی 

ممنون عزیزم راست میگی اینو بخورم شاید خوب شدم حساسیته همیشه اینجوری میشم

ان شاء الله که خوب میشی بیست دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه قرص اثر کنه اگه سیتریزین ۱۰ داری یه دونه اگه پنجه دوتا بخور 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
من یه بار این کارو کردم زمان کرونا ک خیلی مرسوم شد..یعنی مغزم چنان سوزشی گرفت که داشتم از سوز ز و مغ ...

عزیزم یا خیلی ب شدت شورش کردی یا نمکشو کم ریختی در این ۲ حالت باشه اره ب شدت میسوزونه بدبخت میشه ادم.

باید نمک شو ب اندازه بریزی مثل چایی شیرین چجوریه اگ خیلی شی ین کنی حالتو بد میکنه اگ کم شیرین کنی مزه نمیده ولی ب اندازه باشه خیلی خوبه.

دقیقا آب نمکم همونطوری درست کن

لایک نکن خیرشو ببینی
2810