2777
2789
عنوان

کیپ شدن بینی راهی هست باز شه🤧

133 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان سرما خوردم بینیم کیپ شده 

اسپری زدم

دستگاه بخار روشن کردم 

باز نمیشه که نمیشه 

چند شبه کلافه شدم 

دکترم رفتم سرم نوشت گلوم خوب شد ولی بینی نابودم همیشه وقتی سرما میخورم نگران سرفه گلو درد نیستم این کیپ شدن بینی منو از پا میندازه یک هفته 

راهی چیزی نیست ,🥺🤧

یه قطره ای هست ازداروخونه گرفتم الان خونه نیستم اسمشو بگم.

دود عناب سوخته هم خوبه

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آب نمک از راه دماغت بکش بالا خیلی خوبه همه چرکا میاد بیرون دماغت باز میشه.

راه بعدی قرص های نعنایی اکالیپتوس هست ک راه مجاری و تنفسی رو باز میکنه

سومین راه وکس هست ک میتونی کمی از برداری و پیشانی تو چرب کنی باش و داخل سوراخ های دماغت هم چرب کن حالت نعنا و خنک داره دماغت باز میشه.

امیدوارم کمکت کرده باشم

لایک نکن خیرشو ببینی

فقط ویکس از داروخانه بگیر بگو برای بینی میخوای

یک دقیقه نشده راحت میشی

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
اب نمک میترسم بسوزه شوهرم هی میگه میترسم بدبختی حمومم میرم برای چند ثانیه میام بیرون همونه باز

ن نترس نمیسوزونه

سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁
آب نمک از راه دماغت بکش بالا خیلی خوبه همه چرکا میاد بیرون دماغت باز میشه.راه بعدی قرص های نعنایی اک ...

مرسی قربونت برم ممنونم اذت وقتتو گذاشتی 

اب نمک میسوزونه میترسم شوهرم هی میگه بزن 

چقدر نمک چقدر آب درست کنم 

آب نمک نزن می‌میری و زنده میشی

وا چرا؟؟؟

آب ولرم و نمک هم مقداری بریز ک خیلی شور شدید نشه.

من همیشه کارم همینه هیچ وقت چرک خشکن نمیخورم تو سرما خوردگی اب نمک همچیو تخلیه میکنه

لایک نکن خیرشو ببینی
2810