2777
2789

لطفا تاآخر بخونید نمیدونم چی درسته چی غلط

هم ما هم پدرشوهرم وضع مالی خوبی نداریم. هردو در یه حد ضعیفیم. حالا شغل شوهرمو نمیگم ولی طوریه که مثلا یهو پول زیادی از طرف مشتری دستش میاد و برای کارشه. 

چندماهه پدرشوهرم با شوهرم کار میکنه

این وسط با هم یه چک ۱۵۰تومنی کشیدن ک پدرشوهرم حتی هزارتومنشم نتونست جور کنه و میدونمم اصلا نمیتونه و شوهرم از همون پولا مجبور شد بده ک خب ما بدهکار میشیم... من خیلی اعصابم خرد شد باشوهرم حرف زدم ک من حساب یه قرون دوهزار کنم ک اونور پول معلوم نشه چیشد. گفت خب بابام ک نمیتونه بده من ازین ب بعد اصلا از حقوقش نمیدم ک کم کم صاف شیم. هرچند همینطوریم ۱سال طول میکشه صاف شه

ولی الان دیدم یه هزار تومنم حقوقش عقب نیفتاده ینی حتی پیش پیش هم داده

باز فردا قراره پول کم بیاد اینجا من زجر بکشم

حالا چیکار کنم؟ هرچقدم میگم میگه باشه و کار خودشو میکنه

الانم گوشیشو دیدم. حالا باز چطور بحثو پیش بکشم اصلا چی بگم ک درست شه. بخدا تو این چند ماه خیلی اذیت شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو سرت توی کار خودت باشه بزار شوهرت هرکاری میخواد بکنه یکبار که سرش خورد به سنگ میفهمه چی داری ...

نمیخورخه ب سنگ. مطمئنم

اخه باهم داریم زندگی میکنیم چیجوری سرم تو کار خودم باشه.. مگه وقتی بدهی بالا میاره میره ب باباش میگه؟ ن 

نمیخورخه ب سنگ. مطمئنماخه باهم داریم زندگی میکنیم چیجوری سرم تو کار خودم باشه.. مگه وقتی بدهی بالا م ...

به وقتش میخوره. واسه خودت خرج کن و خودتو بزن به بیخیالی ببین خوب میشه همه چی 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
فقط میتونم بگم نباید میزاشتی باهم کار کنن کلا با آشنا اوضاع همینه کاریش هم نمیشه کرد مخصوصا که پدرش

اخه شوهرم براخودش کار میکنه پدرشم جای دیگه برا یکی دیگه کار میکرد

باید کنار شوهرم یکی می‌بود که کار کنن باهم. دیگه دید کی بهتر از پدرش!!! والا از وقتی‌ام ک باهمن فقط ضرر زده هیچ کمکی نبوده

تروخدا بگو چیکار کنم هرچقد بیشتر فکر میکنم بیشتر عصبانی میشم

متاسفانه منم همینجورم  من برادر شوهرم چون مجرده هی میگن بهش پول بدیم بعد بهمون میدن ولی دیگه پشت سرشون رو هم نگا نمیکنن اینقدر عصبی میشم ولی خوب وقتی به شوهرم میگم گوش میکنه و بعضی وقتا از دستشون در میاد میگیره دیروز برادرشوهرم گفت ۱ میلیون و ۷۰۰ بدین بهم سریع قبل از شوهرم گفتم ما پولی نداریم بدیم شما پولای قبلی رو بدین

به وقتش میخوره. واسه خودت خرج کن و خودتو بزن به بیخیالی ببین خوب میشه همه چی

آخه اونقدی نداره که واسه خودم خرج کنم

از اونورم دوست دارم جمع کنیم یه کم از فلاکت دربیایم مگه باهم نباید هم‌پا باشیم اخه

متاسفانه منم همینجورم من برادر شوهرم چون مجرده هی میگن بهش پول بدیم بعد بهمون میدن ولی دیگه پشت سرش ...

باز خوبه برادر شوهرته

من چیکار کنم ک پدرشه... من چیه کنم ک باهم کار میکنن. خیلی زور داره برام... تازه باهم شروع ب کار کردن چطور بهش بگم اگه قراره چند سال اینطور باشه من همش باید زجر بکشم؟ چیکار کنم.. مردم پدرشون چقدر هواشونو داره مال ماام اینطور اذیتمون میکنن

باز خوبه برادر شوهرتهمن چیکار کنم ک پدرشه... من چیه کنم ک باهم کار میکنن. خیلی زور داره برام... تازه ...

عزیزم بشین مفصل با شوهرت صحبت کن و بگو که از روزی که پدرت اومده تو کارت ما ضرر دیدیم و پس اندازی نداشتیم واسه خودمون بیا پدرت رو بزار کنار و یه کار دیگه واسش پیدا کن 

آخه اونقدی نداره که واسه خودم خرج کنماز اونورم دوست دارم جمع کنیم یه کم از فلاکت دربیایم مگه باهم نب ...

تایپک پس انداز توی نی نی سایت بزن و بخون ببین چقدر جلو نیفتید. وقتی مردا حرف حرف خودشون نه 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
عزیزم بشین مفصل با شوهرت صحبت کن و بگو که از روزی که پدرت اومده تو کارت ما ضرر دیدیم و پس اندازی ندا ...

اینو میدونم نمیشه.  چون کار هردوشون یه مدله. نمیشه بره جای دیگه. فقط باید درمورد مدیریت مالیش صحبت کنم تقریبا غیر ممکنه که جای دیگه کار کنه. چون فکر کن پدرش بره برایکی دیگه کار کنه شوهرمم یکی دیگه رو بیاره کنارش... فک نکنم بشه

تایپک پس انداز توی نی نی سایت بزن و بخون ببین چقدر جلو نیفتید. وقتی مردا حرف حرف خودشون نه

کدوم تاپیک ندیدمش

راستش خیلی دلم میخاست ب حرفم گوش بده و بقول شما حرف حرف خودش نباشه... چطور دم از عشق میزنه و تازگیا میگه تو راضی باشی بعد اینطوری میکنه 

اینو میدونم نمیشه. چون کار هردوشون یه مدله. نمیشه بره جای دیگه. فقط باید درمورد مدیریت مالیش صحبت ک ...

خوب عزیزم بیخیالش شو تا ضربه ی بزرگی بخوره یا تا ببینه که داره ضرر میکنه مردا بیشترش همینجورن انگار کور شدن هیچیو نمیبینن.تو هم تا میتونی واسه خودت پول بگیر پس انداز کن 

2810