2777
2789
عنوان

این مرد با چنین ویژگی از زنش پول میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 33 پست
آخه برام سواله طرف خودش یک مخ اقتصادی بی‌نظیر داره ماهی شاید ۳۰۰ میلیون پول دربیارهبعد برای خرید ساد ...

طرز فکرت اشتباه از زنش پول نمیگیره زن و شوهر این حرفا رو ندارن شوهرمنم شم اقتصادی خوبی داره ولی خودش میگه تو فکرت از من بهتره و البته منم بهش ثابت کردم براش زیرو رو نمیکشم

یه چیزی بگم، دوس پسر من الان دانشجوعه ماهی ۱۰ اینا داره میریزه ب حساب من میگع تو نگه دار من همش ولخر ...

خب منم همینو میگم آدما دیدم با ماهی ۱۰ یا ۲۰ یا ۳۰ میلیون اینجوری میکنن اما طرف ماهیانه ۳۰۰ و بالای ۳۰۰ میلیون درآمد داره اصلا احتیاجی به پس انداز نداره آخه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کدومشونمن که دلم برای مرده میسوزهبقول شوهرم ماهی ۳۰۰ میلیون درمیارهبعد دیدم برای بیرون رفتن با ...

برای جفتشون چون لایقن

اتفاقا خرج دست زن باشه بهتره چون مردها اصلا مدیریت خرج کردن ندارن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
طرز فکرت اشتباه از زنش پول نمیگیره زن و شوهر این حرفا رو ندارن شوهرمنم شم اقتصادی خوبی داره ولی خودش ...

سوال من اینه طرف ۳۰۰ و ۳۰۰ به بالا درآمد داره

اصلأ احتیاجی نداره که سخت بگیره به خودش تو خرج کردن

برای جفتشون چون لایقناتفاقا خرج دست زن باشه بهتره چون مردها اصلا مدیریت خرج کردن ندارن

آخه من این برام سواله طرف با چنین درآمدی احتیاج به سخت گرفتن به خودش نداره که کم خرج کنه و مدیریت کنه

اینا برای آدمایی هستش که زیر ۴۰ میلیون درآمد دارن

یا پول جمع میکنن خونه و ماشین و مغازه اینا بخرن

این همه چی داره درآمد بالایی داره چرا باید به خودش سخت بگیره 

خیلی بدم میاد از اینجور مردها

مرد یا زن فرقی نداره باید استقلال داشته باشن وقتی دارن کار میکنن

برادر منم همینقدر بی دست وپاست 

نمیتونه یه نون بخره اگر زنش بهش پولهاشو نده 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چه عجیب اسی که تا حالا ندیدی؟؟

اکثر راننده های کامیون مرامشون همینجوریه

خیلی لوتی و دست و دل بازن

ولی من بین کارمندها هم دیدم کارت حقوق مرد دست خانمش یا بر عکس کارت حقوق خانم دست شوهرش

همه جور آدمی هست دیگه

ما راننده کامیون تو فامیل داریم هر چی هم ملک و ماشین داره زده به اسم همسرش 

سوال من اینه طرف ۳۰۰ و ۳۰۰ به بالا درآمد دارهاصلأ احتیاجی نداره که سخت بگیره به خودش تو خرج کردن

طرف هدف داره به این مبلغ اکتفا نمیکنه درثانی هرکسی رویه زندکی خودشو داره فکر نکن زیر سلطه زنش نه ، و دلت نسوزه برای مرد مطمئن باش اون زن عم پا به پای مرد تو اون زندگی زحمت میکشه

برات عجیب نباشه همسر منم تقریبا ایجکر درامدی داره ولی پول رو کارت منه من بهش پول میدم با کادت من خری ...

عزیزم میشه بگین چطور مدیریت میکنین؟ مثلا برای پس انداز اینا 

البته اگه دوست داشتین

چه عجیب اسی که تا حالا ندیدی؟؟اکثر راننده های کامیون مرامشون همینجوریهخیلی لوتی و دست و دل بازنولی م ...

این راننده کامیون نیست خودش شرکت فنی مهندسی داره

این کامیون ها رو خریده راننده براشون گرفته انداخته تو یک شرکت کار کنن وگرنه فکر نکنم خودش بلد باشه اصلا برونه

طرف هدف داره به این مبلغ اکتفا نمیکنه درثانی هرکسی رویه زندکی خودشو داره فکر نکن زیر سلطه زنش نه ، و ...

وقتی مرد بدونه زنش ولخرج و رفیق باز نیست اعتماد می کنه

ولی یک خانم کارمند تو فامیل ما بود وحشتناک ولخرج و رفیق باز و خوشگذرون بود شوهرش پول های خودش را قائم می کرد ازش

همیشه هم به زنش می گفت قدر حقوق خودت را بدون برای آدم های بی لیاقت الکی بریز و بپاش نکن 

رفیق به دردت نمی خوره

بنظرم تو مسائل زندگی کسی دخالت نکنین

مهم اینه زن و شوهر با هم کنار اومدن 

از کجا معلوم آقا اگ کل پولا ب حسابش باشه  نره خرج صیغه کنه ؟

یا اصلا مدیریت پولش خوب باشه ؟

پشت هر مرد موفقی ی زن موفقه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خیلی بدم میاد از اینجور مردهامرد یا زن فرقی نداره باید استقلال داشته باشن وقتی دارن کار میکننبرادر م ...

عزیزم بی دست پا چیه منم همسدم پول میریزه رو کارت من و کادت منو میبره  خرید یا بیرون میده کادتو برمیداره  بی دست پا بودن نرد ایته نتوته تو این زندگی سخت اقتصادی پول دربیاره بیفته گوشه خونه زن خرجشو بده نه بنده خدا کار کنه و هرچیم زحمت میکشه بریره روکارت خانمش باید مثل اینجا بود خانم ها میان میگن همسدم پول نوار بهداشتی نمیده 

بنظرم تو مسائل زندگی کسی دخالت نکنینمهم اینه زن و شوهر با هم کنار اومدن از کجا معلوم آقا اگ کل پولا ...

خیلی دیدم اینقدر کل فامیل پچ پچ کردن وای فلان مرد که خیلی خوشکله  ولی چه زن زشتی داره

که تا اینا جدا نشدن اقوامشون آروم نگرفتن

بله دخالت خیلی کار زشتیه

بنظرم تو مسائل زندگی کسی دخالت نکنینمهم اینه زن و شوهر با هم کنار اومدن از کجا معلوم آقا اگ کل پولا ...

اگر قراره یک مرد پول دستش باشه بره خرج صیغه یا دوست دختر کنه بهتره بذاری دستش باشه تا بره و تکلیفت روشن باشه..

به نظر خودت این زندگی درسته پول ها رو از شوهر قایم کنی که صیغه بازی و دختربازی نکنه؟ مرد باید با قلبش تعهد داشته باشه

تعهد اجباری و زوری که از خیانت بدتره

2810