2777
2789
عنوان

به شوهر خواهر شوهرم پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 62 پست

دوست عزیزم کارخوبی نکردید..باید شما پیام نمدادیدهمسرتو ن استوری تبریک میذاشت یا به نهو دیگایی متوجه میشد ..

البته که قصدشما خیر بوده ولی تبعات آینده رو بلید جلوشو بگیری 

ببخشید به خاطر بعدها میگمااا دلخور نشید گلم🥰

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرخواهر منم دو سه سال گرفتاری داشت، مرتب تولد خواهرمو یادش میرفت. شب تولدش جایی بودیم. میدونستم یادش میره. من خودم کادو خریدم، یواشکی دادم بهش که به خواهرم بده 🤗😅🥴😃 از سال بعد دیگه فراموش نکرد.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
هیچوقت هیچوقت با شوهر خاهر شوهر پیام بازی نکن، کم کم ممکنه برا بعضی مشکلات و کارها شروع کنه بهت پیام ...

بخدا یجوری بزرگ میکنید قضیه رو😐ی پیامک داده اونم بخاطر زن طرف تا ناراحت نشه سالگرد ازدواجشونه

اره اینطوری بهتره منم دلم یهو ترسید

بله . ان شاءالله که طوری نشه ولی متاسفانه شیطان همیشه در کمینه دیگه. خدا خودش ب هممون رحم کنه و لحظه ای ب حال خودمون وا نگذاره. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
هیچوقت هیچوقت با شوهر خاهر شوهر پیام بازی نکن، کم کم ممکنه برا بعضی مشکلات و کارها شروع کنه بهت پیام ...

اولین بار بود پیام میدادم 

بنده خدا مستقیم تو صورت آدم نگاه نمیکنه

بخدا یجوری بزرگ میکنید قضیه رو😐ی پیامک داده اونم بخاطر زن طرف تا ناراحت نشه سالگرد ازدواجشونه

عزیزم هر کسی ک گفته چیزی شنیده یا دیده در اطرافیان. تا پیش نیاد شاید درک نکنید و ان شاءالله هیچوقت درک نکنید

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
2810