2777
2789

اسی من یه تجربه زیبا از یه سایتی خوندم راجع به چله ی حق شناس یه خانمی بوده ۳۵ ساله جدا شده بوده دوتا فرزند پسر و دختر ۱۷ تا ۱۹ داشته بعد این خانمه همسر سابقش معتاد بوده و براش میزده نمیزاشته که اگه مورد خوبی هم بیاد تحقیق کنن بزاره مجدد ازدواج کنه مدیر این سایته ادمینش بوده یه مشاور حوزه ی مذهبی بوده بهش میگه بیا چله ی حق شناس بهت یاد بدم و حین انجام چله تلاش کنی گناهی نکنی مثل دروغ غیبت خلاصه این خانمه چله رو میگیره فقط یه بار بعد ۲۲ روز از چله یه دکتر جوون که  دختر خانمه اونجا منشی بوده و دکتر هم از خانواده ثروتمندی بوده  فقط دوسه سال ازش بزرگ بوده  مجرد بهش پیشنهاد ازدواج میده و جالب اینجا بوده وقتی رفتن برا تحقیق همسر سابق خانمه براش نزده و کاری نداشته به راحتی ازدواج میکنه 

من حاجت گرفتم ولی رابطم با شوهرم بد بود در حد طلاقالان به لطف امام حسین خیلی بهم علاقه مند شدیمشوهرم ...

یعنی شما عاشق شده بودین بعد چله گرفتین ایشون اومد خواستگاری و با شما ازدواج کرد ولی رابطتتون خوب نبکد درسته بعد دوباره چله گرفتین؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم مال مام محالهخیلی دوست داشتیم همو ولی مارو با دعا گرفتن جدا کردن ینی به کل عوض شدمن هر چی بر ...

این چله کلا حاجت میده

حتی محالارو

ب شرط رعایت البته

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
عجب بعد حاجت که گرفتن دخترشونو به جاش ازدست دادنحاجت شاگرد حاج اقا چی بوده که انقدر اصرار داشتن شما ...

نه حاجتش ازدواج با همسرش بود

رفته بودن خواستگاری ولی نمیشد

تو خواب دوبار گفتن صلاح نیست اما اصرار کردن و بار سوم حاجت گرفتن

بعد چندسال بچه دار شدن  بچشون نمیدونم چجوری ولی فوت میشه

حال خانمش از فوت بچشون بد میشه حال روحیش بهم میریزه

جزییاتش یادم رفته چندسال پیش تو کانال تلگرامیشون زندگینامه شون رو خوندم

یعنی شما عاشق شده بودین بعد چله گرفتین ایشون اومد خواستگاری و با شما ازدواج کرد ولی رابطتتون خوب نبک ...

نه فک کنم میگه رابطش بد بوده در حد طلاق چهه گرفته الان خوبن باهم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
اسی من یه تجربه زیبا از یه سایتی خوندم راجع به چله ی حق شناس یه خانمی بوده ۳۵ ساله جدا شده بوده دوتا ...

جدی؟چه زیبا ممنونم

این که میگن سنگینی داره منو ترسونده

میترسم کسیو ازدست بدم

حق شناس خوندی

نایب گرفتتم به روش حق شناس خوند

اما خودم ساده میخونم بدون صد لعن و صدسلام

حاجات کوچیک زیادی گرفتم حتی با همین روش ساده

اما اون حاجتم خیلی بزرگ بود ما در شرف طلاق بودیم خیلی شرایطم وحشتناک بود حال روحیم خیلی بد بود دادم نائب خوند

جدی؟چه زیبا ممنونماین که میگن سنگینی داره منو ترسوندهمیترسم کسیو ازدست بدم

کلا این فکرو از مغزت پاک کن

هیچ سنگینی ای نداره

اگ مصلحتته میگیری اگ نباشه اصرار کنی بازم میگیری ولی عواقب پای خود ادمه

قرارم نیس یکی دور از جون بمیره حتما

چهل روز باید بخونم ؟فعلا دوتا چله دیگه دارم

بله

ترک گناه مهمترینه

و مدل خاصی داره خوندنش

دوران پریودم میتونید دعاشو خودتون بخونید نمازو بدین یکی بخونه

تو همین نی نی سایت بگردین کامل توضیح همچیش هست

ی جور خاصیه روش خوندنش

یعنی شما عاشق شده بودین بعد چله گرفتین ایشون اومد خواستگاری و با شما ازدواج کرد ولی رابطتتون خوب نبک ...

نه ما ازدواجمون سنتی بود

دو سال اول بد نبود اما بعدش ناسازگاریهانون و دخالت خانواده ها زیاد شد

دوبار تا طلاق رفتیم هرروز دعوا

کتک و ...

خیلی سخت بود چندسالی تحمل کردم هرروز بدتر میشد

دیکه حال روحیم وحشتناک بود خدا میدونه چی کشیدم

دادم نائب برام چله خوند

همه چیز در عرض دو سه ماه کم کم عوض شد

دعوا و کتک و ... تموم شد

خداشاهده الان خیلی هوامو داره خیلی خوب شده

فدای امام حسین بشم معجزه شد

نایب گرفتتم به روش حق شناس خونداما خودم ساده میخونم بدون صد لعن و صدسلامحاجات کوچیک زیادی گرفتم حتی ...

نایب از کجا؟

اره میفهمم کلا روشش سخته واسه همین ادم واسه حاجات مهمو حیاتی میره سراغش

خداروشکر شما مشکلتون حل شده

2810