2777
2789
عنوان

خواستگاری برادرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 66 پست
با دوستم حرف میزدم میگفت تازه اول ماحراستتا یکسال قراره چب بریم راست بیایم مراسم و پاکشا و نامزدی و ...

وااا عزیزم خب خودتم همه ی این دوران رو پشت سر گذاشتی !!اینجوری فقط خودت اذیت میشی 

منم الان تو موقعیت توام تقریباً منتها من خودم دارم نی نی دار میشم و نوه اولشونه ،هر چقدرم که عروس جدید شیرین باشه به نوه نمیرسه 😄😄😄😄😄 البته شوخی میکنم ،حساس نشو بابا زودی عادی میشید 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جایگاه ؟ عزیزم یادت باشه هیج عروسی تو خانواده جایگاه نداشته که دومیش باشی که بخوایش از دست بدی !!!!ا ...

حالا جایگاه یه لفظه منظورم توجه و محبته

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

مهم نیست مگه چه تاجی به سرت زدن که با اومدن اون تاج رو ازت بگیرن و روسر جاریت بزارن

خوانواده خوبین 

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

اوایل این حس خیلی زیاده برات و قطعا طبیعیه 

بیخیال باش به این فکر کن که مثل روزای اول که تو بهت خوش می‌گذشت اونم یه دختره که عزیز بودنش براش لذت بخشه 

اصلا تو فاز مقایسه نرو 

هر آدمی یه مدله قرار نیس همه مثل هم باشن.

من خودمم سر زبون دار نیستم خیلی آرومم

ببین یه مدت که تازست همه به اون توجه میکنن عااااادی باش و اصلا نشون نده ناراحتی که هر کسی از راه برسه اذیتت میکنه ، جایگاه خودت حفظ کن و برا خودت ارزش قائل شو واندازه اون کار  کن ، بعدش اون تا بیاد حتما چندتا دسته گل آب میده همیشه مادرشوهرا بعد یه مدت برمیگردن قربون عروس اولی میرن

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

☹️

من وهرم داداش دوقلو داره ولی مجرده 

من فکرشو میکنم اون ازدواج کنه چقدر قراره مقایسه شیم😬🤦🏼‍♀️

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
حالا مثلا میترسی از جایگاه ملکه اول بری سوم!اول و دوم سوم چی بهتون میدن !

ای بابا حالا همه گیر بدین به لغت 

منظورم توجه و محبته 

بیخیال

جایگاه ؟ عزیزم یادت باشه هیج عروسی تو خانواده جایگاه نداشته که دومیش باشی که بخوایش از دست بدی !!!!ا ...

دقیقا اخ گل گفتی 

من همه جاریام فامیلن بعد من با شوهرم دوست بودم غریبه م 

مادرسوهرم منو نمیخاست روز خاستگاری گفت من همه عردسامو از فامیل میگیرم فامیل بهتره فلانه 

بعدم که عقد کردیم بمن محل نمیداد وهمش جلو من با جاریام گرم میگرفت و مهربونی میکرد 

بعد ی مدت فهمیدم با هر کدومشدن ی مشکلی داره حتی یکی از جاریام که قشنگ از پشت بهش خنجر میزد و بدیاشو میگفت الانم باهم یجورایی کاتن 

شوهرم میگه فقط جلو من بوده اون اداهاش 

ما که سه ساله درگیر عروس جدیدیم

یکسال نامزد بودن

یکسال عقد

یکسالی ام عروسی کردن .‌همش ما تو زحمت و خرج بودیم پ ا ره شدیم

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
حالا جایگاه یه لفظه منظورم توجه و محبته

عزیزم من خواهرشوهرم ازدواج کرد زمانی که باردار بودم با اومدن داماد جدید دقیقا حس شمارو داشتم مخصوصا بخاطر شرایطم حساس تر بودم 

ببین بنظرم فکر نکن که خیلی حس بد و عجیبی داری

طبیعیه این افکار 

ولی مدیریت کن افکارتو 

ول کن بابا حالا جایگاهی که ادم تو خانواده شوهر داشته باشه مگه اصلا حسابه مگه محبتا واقعیه یا مثلا مو ...

عزیزم از همین اول فرق میذارن

اونموقع مارو مشاوره نفرستادن بااینکه من خیلی دوست داشتم برم گفتن هزینه الکی 

الان چندجلسه ست اونا رو بردن باهم بیشتر اشنا بشن، هردو مونم غریبه ایم

2810