2777
2789
عنوان

قرار بوده اسمتونو چی بزارن و کنسل شده خودم سکینه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 9587 بازدید | 323 پست

مرضیه 

که شوهر خاله عزیز تر از جان میپره وسط😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
الان اسمم،،اسم یه نوع گل هست که دردسر شده همین اسم🥴🤣

چی تو رو خدا بگو😁

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر متنفرم اسم مرده بزارن روی بچه ..‌ اینجا ی کاربری میگفت عاشق اسم آرسام بوده بعد مادر شوهرش میاد ...

حقق 

اسم هاجر آخه پیرزن اونموقع حتی تو اسم نوه هاش هم دخالت نکرده فقط می میخواسته بدبخت کنه 

اسمم بهار هس و عاشقشم مطمئنا اگر هاجر میذاشتن اسمم رو عمه رو خفه میکردم

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

مرضیه که شوهر خاله عزیز تر از جان میپره وسط😂😂

مراسم پا بوسی رو بجا بیاور😁

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

😂😂نگفتن تاحالا. ولی خواهرم رو میخاستن بذارن نرگس یا حدیث. بعد من 6سالم بود نذاشتم گفتم باید مثل اسم من باشه. پریا گذاشتن. الان مامانم اینا گردن نمیگیرن میگن ن الکی نگو🤣. 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

اسم خواهرم ندا بوده منم قرار شده هدا بزارن بعدش مامانم رفته  نون بخره یه خانم مذهبی توی صف نون وایی بهش گفته هدا نزاریا بزار صدیقه لقب حضرت زهرا بعد دوباره بابام گفته میزارم آهو خانم مامانم گفته نه بعدشم گذاشتن سحر 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
حقق اسم هاجر آخه پیرزن اونموقع حتی تو اسم نوه هاش هم دخالت نکرده فقط می میخواسته بدبخت کنه اسمم بها ...

پدر شوهز منم ب من گیر داده بود باید اسم پدرمو بزاری رو بچت .. بعد خودش بعد فوت باباش شوهر من و بردار شوهر منو دنیا اومدن .. منم گفتم چرا خودت نذاشتی ک از من توقع داری 

از اسم فعلیم متنفرم 💔

وای چرا

مراسم پا بوسی رو بجا بیاور😁

دقیقا 

اسم مرضیه هم بد نیست ولی واسه سال ۸۴ دیگه خیلی قدیمی بوده😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
اسم خواهرم ندا بوده منم قرار شده هدا بزارن بعدش مامانم رفته نون بخره یه خانم مذهبی توی صف نون وایی ...

بعد از اون مراحل سخت اسم خوبی برات گذاشتن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

2810