2777
2789
عنوان

استرس زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 22 پست
نترسس بخواب فقط ی لباس درس درمون بپوش خواستی بپری تو کوچه یا خودتو پرت کنی از پنجره آبروت نره مثلا ب ...

ازاون اصلا نمیترسم همون شب باشلوار گل گلی پریدم بیرون بدون باتیشرت 😂 شوهرم پشت سرم لباس آورد تادوسه روز نرفتم خونه بخوابم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاون اصلا نمیترسم همون شب باشلوار گل گلی پریدم بیرون بدون باتیشرت 😂 شوهرم پشت سرم لباس آورد تادوسه ...

من یکیو میشناسم حموم بود زلزله اومد🤣🤣🤣

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

هی خودمو دلداری میدم باز نمیشه امشب میخواستم بخوابم یه صدایی اومد زهره ترک شدم بعد فهمیدم یهو دسته ج ...

حالا اگه شهر ما باشی که یکسره زلزله میاد و رو گسل چیکار میکردی؟ بخواب بابا همین چند روز پیش ۵و نیم ریشتر اینجا زلزله اومد ما هنوز زنده ایم🤣🤣 هیچی نمیشه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
من یکیو میشناسم حموم بود زلزله اومد🤣🤣🤣

اون دیگه ظلمه من اون اولا سعی میکردم دسشویی طولانی نکنم گفتم اگه روسرم خراب شه مستقیم میره تو چاه دسشویی 😂😂🤕🤕

اون دیگه ظلمه من اون اولا سعی میکردم دسشویی طولانی نکنم گفتم اگه روسرم خراب شه مستقیم میره تو چاه دس ...

ترکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣عالی بود

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

حالا اگه شهر ما باشی که یکسره زلزله میاد و رو گسل چیکار میکردی؟ بخواب بابا همین چند روز پیش ۵و نیم ر ...

شهرماهم زیاد میاد متاسفانه اونموقعی ک میگم هم 5ونیم اومد بعدشم هی 4ریشتر و 3ریشتر الان تازه آروم گرفته دوسال پیشم 6ونیم ریشتر اومد