2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هم چشمون شوره هم جادوگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 186 پست
قربون خدا برم که چطوری با بنده های بدش رفتار میکنهاون از حرصو حسادت اونجوری شده.پس دیگه تحویلش نگیر. ...

اون سری مادرشوهرم گفت بیا پایین ناهار .گفتم نمیام گفت پس سهمتو بیارم بالا .گفتم خو میام عیب نداره  رفتم این کیک یزدی خریده بود اورده بود خالهه 

بعد بمن دادن اما مادرشوهرم نگفت واس شوهرت ببر .هر سری حتی میوه هم پایین میخوردم سهم شوهرمو میداد ببرم . اصلا هرسری خالهه میاد منو صدا نمیکنن برم اما اونسری صدا کرد 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
ولی بگو من توی دلم مونده.ازتون ناراحتم هنوز

نه کاراشو هیچ وقت نگفتم اما ی بار زندگی منو با جاریم مقایسه کرد گفتم چجوری روتون میشه کارایی ک اون کرده من نکردم بعد زندگی من با اون اصلا قابل مقایسه نیست پدرشوهر چندشم گفت گذشته ها گذشته یعنی عیب و ایراد جاریمو پوشوند اما هیچ وقت بهش گلایه نکردم که شما این حرفارو زدی ب من یا ناراحتم ازت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین دعا شدیدمن این مشکلو داشتم بهتر شدماما بازم اوضاع زیاد خوب نشدهشک نکن طلسمهآسیب پذیر تر میشه رو ...

اخه من از اولم سخت ارضا میشدم . الان اصلااا نمیشم . بعد هر سری هم  خاله ش مارو میبینه میگه بچه بیارید .بعد من به سمت مادرم اینا هم مشکوکم .اخه اختلاف شدید داریم ‌.هنوز منتظرن من از شوهرم جدا بشم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اون سری مادرشوهرم گفت بیا پایین ناهار .گفتم نمیام گفت پس سهمتو بیارم بالا .گفتم خو میام عیب نداره ر ...

نرو ب هیچ وجه

معلومه خاله‌ه حرصیه روت

توهم جلو مادرشوهرت کلی احترامش کن تا دهنش بسته شه

دقیمت میفهمم چی میگهبدترین اتفاق ممکنه که میتونه بین زنوشوهرپیش بیاد..

شوهر من ی مدت ابش کم شده بود 😂😂اینقدر ناراحت بودم که حد نداشت بعد فهمیدیم بخاطر مکمل بدنسازی بوده 🤣😂

نه کاراشو هیچ وقت نگفتم اما ی بار زندگی منو با جاریم مقایسه کرد گفتم چجوری روتون میشه کارایی ک اون ک ...

نه بگو اتفاقا بدترین کار ممکنه

توهم همش بگو

وایآخر زمونه شده مردم بی غیرت شدن

قبلا زن خیانت میکرد اعدامش میکردن الان میگن عیب نداره تازه چشم پوشی هم میکنن

نرو ب هیچ وجهمعلومه خاله‌ه حرصیه روتتوهم جلو مادرشوهرت کلی احترامش کن تا دهنش بسته شه

ب کی احترام کنم

اخه من از اولم سخت ارضا میشدم . الان اصلااا نمیشم . بعد هر سری هم خاله ش مارو میبینه میگه بچه بیاری ...

چه کاریه آخه

چرا منتظرن جدا شی

ولی من فکرمیکنم خانواده حاضر ب اینکار نیس.

شوهر من ی مدت ابش کم شده بود 😂😂اینقدر ناراحت بودم که حد نداشت بعد فهمیدیم بخاطر مکمل بدنسازی بوده ...

نمیدونم بخدا از چیه ی وقتا شک میکنم نکنه معتاده اما علایم اعتیادم نداره

چه کاریه آخهچرا منتظرن جدا شیولی من فکرمیکنم خانواده حاضر ب اینکار نیس.

ن خیلی اختلاف با خانوادم دارم . حتی خواهرم ب مامانم میگه برو اشتی کن مامانم میگه ن .

ببین میام فردا کامل داستان خانوادمو میگم 😉ک چرا بیشتر ب اونا شک دارم تا مادرشوهرم 

وای خدانکشت لقمه نون پنیر توی دهنم بود گیرکرد😆

گشنمه .همین الان مسواک زدم لعنتی

ن خیلی اختلاف با خانوادم دارم . حتی خواهرم ب مامانم میگه برو اشتی کن مامانم میگه ن .ببین میام فردا ک ...

اوکی باشه عزیزم ..زیاد فکرنکن خدا بزرگه

حالا اگه تونستی یه پیش قدم بشو برای آشتی بامامانت بنظرم اوضاع بهترمیشه

2810