2777
2789
عنوان

شوهرم بعد سه روز رانندگی اومد خونه بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 144 پست
این نشانه از شخصیت و ادب و کمالات خودت رو می‌رسونه خانمی منم خوشحالم که کامنت شما رو دیدم نه اینکه ب ...

جوابم به کاربر nilayaaam

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بیچاره داره دستشویی میشوره سواد درست حسابی نداره اینو خدا زدتش

کاش یه درصد فقط یه درصد سواد و تحصیلات منو می‌داشتی هر چقدر چه کسایی دیدم که بی سواد و تحصیلات بودن ولی عفت کلام و با شخصیتی از اندامشون می‌بارید کاش شمام یاد بگیرین خانم باشین و خانومانه رفتار کنید نه دریده

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

فک کنم کاربر دومشونی دنبال بحثم هستی ریپلای نزن حوصلتو ندارم خدافظی

ن اتفاقا من تازه عضو شدم پسورد کاربری قبلم رو فراموش کردم وگرنه نه دنبال بحث هستم نه وقتش رو دارم شما ریپ زدی شما دنبال بحث هستی

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

پس نزن

یعنی اینا فقط حرف خودشونو باید به کرسی بنشانند ببین فقط با چه ادبیات تهاجمی ریپ میزنن و جواب میدن یا فکر میکنن شما کاربر دوم من هستی واقعا موندم متاسفم برا اینا چه جنسی دارن خدا رحم کنه ....گلم تو رو خدا دهن به دهن اینا نشو که دریده هستن درسته قورت میدن

ن اتفاقا من تازه عضو شدم پسورد کاربری قبلم رو فراموش کردم وگرنه نه دنبال بحث هستم نه وقتش رو دارم شم ...

شما خانم با شخصیتی هستی به دل نگیر بیخیال اینا منم واقعا هدفم این بود بلکه یه کم عفت کلام یاد بگیرن و تو کار بقیه فضولی نکنن که اینا جنسشون خرابه درست بشو نیست میگن 

خانه از پای بست ویران است خواجه در بند نقش ایوان است مثال ایناست

یعنی اینا فقط حرف خودشونو باید به کرسی بنشانند ببین فقط با چه ادبیات تهاجمی ریپ میزنن و جواب میدن یا ...

نه عزیزم بزار هر جور که مایل هستن فکر کنن لول و شخصیت من به من چنین اجازه ای نمیده با چنین افرادی وارد بحث و جدل بشم من بدون هیچ واهمه ای فقط نظرم رو راجب شما گفتم نمیدونم اون کاربر چرا عصبی شد نمیخوامم بدونم

شما خانم با شخصیتی هستی به دل نگیر بیخیال اینا منم واقعا هدفم این بود بلکه یه کم عفت کلام یاد بگیرن ...

ممنون عزیزم شما لطف دارید

نه عزیزم بزار هر جور که مایل هستن فکر کنن لول و شخصیت من به من چنین اجازه ای نمیده با چنین افرادی وا ...

ببخشید که باعث ناراحتیتون شدم گلم  قصدم ناراحتی شما نبوده ماشاالله به شخصیتتونخدا عمر با عزت بهتون بده و در کارهاتون موفقیت روز افزون نصیبتون بشه ...باعث افتخاره که خانمهای سرزمینم رو با شخصیت و با کمالات میبینم قدر خودتو بدون❤️❤️❤️❤️❤️شب وروزتون بخیر و شادی

ببخشید که باعث ناراحتیتون شدم گلم قصدم ناراحتی شما نبوده ماشاالله به شخصیتتونخدا عمر با عزت بهتون ب ...

متشکرم از دعای قشنگتون عزیز انشالله ظلمت و نادانی و بیماری از زندگیتون دور باشه و دلتون سرشار از یاد باری تعالی شبتون بخیر