2777
2789
عنوان

شوهرم بعد سه روز رانندگی اومد خونه بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3085 بازدید | 144 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو آخه کی میگیره پیر و چروک فقط بدرد ......

منو ندیدی اینجوری میگی اشتباه گرفتی عزیزم منو با خودت و اطرافیانت اشتباه گرفتی اینا توهیناییه که به اطرافیانت میکنی خدا به دادشون برسه 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

والا حق داره من یه سری رفتم قزوین عروسی همسرم تو جاده بود من با بچه هام و یه ماشین دیگه خواهرام و مادرم خلاصه که تا 5روز خواب بودم

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

نحسی و شومیت نیوفته یوقت

ببین چی میگم آویزه گوشت کن همیشه سرت تو کار خودت باشه فضول نظریات مردم رو نکن نخود هر آش نباش یه کم فقط یه کم عفت کلام داشته باش ضرر نمیکنی بلکه خانمی میکنی برا خودت و زندگیه پوچت ارزش قاعل شو مشخصه یه زن دهن دریده و فوق بی کلاس هستی رو خودت کار کن سرتو ببر تو زندگی خودت بهت قول میدم چند درجه بالاتر میری زشته برا یه زن بیسواد باشه الان دوره زمان تکنولوژیه از طریق همین گوشیت چندتا مقاله بخون آداب معاشرت یاد بگیر متاسفم واقعا متاسفم تو هم مثلن زنی یه کم رو خودت کار کن بد نمیبینی

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

آره بعضی مردا قاطی میکنن بهشون ندی لاشخورن

برن به درک

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

خدا وکیلی سه روز رانندگی کنی خودت 

جون داری برا بوس و محبت ؟

تاحالا شاغل بودی استارتر ،شغلی که مثلا ۱۲ـ۱۶ ساعت یه کله کار کنی؟

اگر نبودی پس قطعا شوهرتو درک نمیکنی 

ولی من بودم و بهت میگم وقتی خسته ای شیرین ترین ادم زمینم برات مهم نیست 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بوسیدم توجهی نکرد فقط دید دارم با کش موم ور میرم گرفت دستشو انداخت روم

عزیزم فقط خستس 

همسر منم خسته باشه بداخلاق میشه 

یکم می‌خوابه بعد شارژ میشه که باید در برم از دستش 

این توهینا فقط و فقط واسه توعه نه هیچ کس دیگه فقط و فقط خودت

مطمعن نیستم به هیچ گونه مطمعن نیستم این توهیناییه که به همسرتم کردی به خانوادتم گفتی به خانواده شوهرم این توهینا رو به همه گفتی اینا ملکه ذهنت شده خوب می‌دونم اینجوری بزرگ شدی دریده بددهن بی شخصیت خودتو تغییر بده بد نمیبینی

ببین چی میگم آویزه گوشت کن همیشه سرت تو کار خودت باشه فضول نظریات مردم رو نکن نخود هر آش نباش یه کم ...

اتفاقا من سرم تو زندگی خودمه 

من طبق لحن صحبت تو جواب دادم چون دیدم محترم نیستی و با بی احترامی جوابتو دادم حالا بزن 

مطمعن نیستم به هیچ گونه مطمعن نیستم این توهیناییه که به همسرتم کردی به خانوادتم گفتی به خانواده شوهر ...

اتفاقا با خانواده ی شوهرم خیلی خوبیم محترمن و با احترام باهاشون برخورد میکنم با توی حقیر و کوچیک و بی ارزش اینطور صحبت میکنم

اتفاقا من سرم تو زندگی خودمه من طبق لحن صحبت تو جواب دادم چون دیدم محترم نیستی و با بی احترامی جوابت ...

مشخصه وقتی فضولی تو نظر بقیه میکنی و اینجور پشت کوهی و دهن دریده حرف میزنی مشخصه جنست چیه یاد گرفتی سرتو بکنی تو نظریات بقیه و فضولی بقیه رو بکنی خیلی در اشتباهی خودتو تغییر بده خانومانه رفتار کن دریده و بددهن نباش بعد خودت تغییر رو توی زندگیت میبینی این ادبیاتت زات تو رو نشون میده

2810