بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو وکیل مدافع بقیه یا فضولی بعدم از قدیم گفتن حرف رو بنداز وسط صاحبش بر میدارم مشخصه تو هم بهت خیانت ...
اتفاقا گوش شیطون کر خداروشکر نشده بهم دوما وقتی منطق نداری خودتو به درو دیوار میزنی وگرنه من که چیزی نگفتم که خودتو داری خفه میکنی سوما خدا عقلو داده اول فکر کنی بعد دهنتو باز کنی
اتفاقا گوش شیطون کر خداروشکر نشده بهم دوما وقتی منطق نداری خودتو به درو دیوار میزنی وگرنه من که چیزی ...
مشخصه جانم که تو با فوشا و توهین آیی که همسرت بهت میکنه و با بی احترامی هایی که ازش دیدی خوشبختی ماشاالله ....تو منطق داری کسی که منطق حالیشه برا خودش ارزش قاعل میشه نمیزاره همسرش بی احترامی و فحاشی بهش کنه مشخصه حق با همسرت بوده وقتی توی کار بقیه فضولی میکنی حقته چنان رفتاری رو هم از شوهرت ببینی
حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
مشخصه جانم که تو با فوشا و توهین آیی که همسرت بهت میکنه و با بی احترامی هایی که ازش دیدی خوشبختی ما ...
چققققددددرررر ععععقققده ای هستی که میری برای خالی کردن خودت تاپیکای دیگران رو فضولی میکنی پسسسس تو فضولللی نه من فکر نکن مدل خودت باهات حرف نمیزنم زبون ندارم بدبخت ندید پدید انقدر زندگیت داغونه که دوست داری زندگیه بقیه رو هم مثل زندگی گوه خودت به گوه بکشی و از این وضعیت لذت ببری واقعا خاککککک من با احمق هایییی مثل تو دهن به دهن نمیشم چون لیاقتتشو نداری حالا دکمتو بزن یالاااا
چققققددددرررر ععععقققده ای هستی که میری برای خالی کردن خودت تاپیکای دیگران رو فضولی میکنی پسسسس تو ف ...
وای وای وای وای کاش همینجوری زبون داشتی برا اون شوهرت که فوش اول آخرت رو پیش پسر سیزده ساله آت بهت نده عزیزان همیشه این زبون کوچه بازاریت رو به جاش استفاده کن وگرنه برا من خرج میکنی هیچ برام اهمیت ندارن من سر شیفتم اومدم دو دقیقه پای سایت اصلاهم حرفایی باد هواست برام مهم نیست ولی این زبونتو ببر برا کسی که میشورت خرج کن نه اونجا ساکت باشی و بیای از نی نی سایت کمک بگیری البته که من حق میدم به اون شوهرت خدا بهش رحم کنه با چه زن سلیطه آیی هم خونه است
حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید