2777
2789
عنوان

شوهرم بعد سه روز رانندگی اومد خونه بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 144 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا جون نداشته حق با شماست ولی بذار فردا قطعا از دلت در میاره عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

خب  استراحت  کنه    بیچاره

بعدش  میاد انقد  نگا میکنه که    شاکی  شی 

ما  یه  خیابون میریم  میایم دراز میکشیم  از خستگی 

مگه  ۳  روز  رانندگی  الکیه  

حالا  خداروشکر کن هیچی نگفته خابیده

بابای  من   جنگ  راه میندازه   بعد میخابه

بابا جون نداشته حق با شماست ولی بذار فردا قطعا از دلت در میاره عزیزم

دلم خیلی گرفته دست خودم نیست 

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧

تفلی خستس خو فردا لحاظ تلافی می‌کنه نرو رو مخش خستگیش در بیار بزار استراحت کنه براش غذای خوب بپز

محیط آرامش بخش آمدن کن ن عصای خردی 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
دلم خیلی گرفته دست خودم نیست

اشکالی نداره عزیزم به نظرم یه امشبو فرثچصت بده بهش اگه خوابت نمیبره خودتو با کتابی چایی چیزی سرگرم کن،راستی شاید منتظر بوده شما گرم تر استقبال کنید به تریش قباشون برخورده شاید هنوزم بیدار باشن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
2810