2777
2789
عنوان

چطوری به یکی بفهمونیم شوخی نکن باهام😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم گرفت ازش واقعا

بخدا منم جای تو فکر کردم هزار دور از جوون

واقعا نارحت شدم

دیگ‌اصلا جوابشو نده

طرف ببخشید خییلی بیشعوره

حق نداره هرجی اومد دهنش بگخ

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

آدمای سمی اطراف تو قیچی کن حالا هر کی میخواد باشه کسی که آرامشو ازت میگیره نباشه بهتره

اره مثلا الان تو اون دورانم که اینقد شوهرمو دوس دارم حساسم روش یهو مثلا ماموریت باشه تو جاده یکی بیاد اینو بگه دلم شکست

💍♥️

لابد پشت سرم میگه شوهر ندیده شد من هنوز سر خونم نرفتم عقدمدیگه میچرخه میگه عقد کرد خودشو گم کرد و فل ...

مهم نباشه برات بهت حسودی می‌کنه هنوز متوجه نشدی 

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
بخدا منم جای تو فکر کردم هزار دور از جوونواقعا نارحت شدمدیگ‌اصلا جوابشو ندهطرف ببخشید خییلی بیشعورهح ...

حتی یه معذرت خواهیم نکرد😕 بازم به شوخی گرفت 

💍♥️

اره مثلا الان تو اون دورانم که اینقد شوهرمو دوس دارم حساسم روش یهو مثلا ماموریت باشه تو جاده یکی بیا ...

خدا حفظش کنه به دعای گربه سیاهه بارون نمیاد

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
حتی یه معذرت خواهیم نکرد😕 بازم به شوخی گرفت

از بیشعور هم‌گذشته

اون‌دیگ‌بی شخصیته

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مهم نباشه برات بهت حسودی می‌کنه هنوز متوجه نشدی

من اصلا ادم حسودی نیستم همیشم هرچی ازدواج کرد براش خوشحال بودم ولی قشنگ میبینم دخترایه فامیلمون بهم حسودی میکنن با حرفاشون اوایلم‌میگفتم نه حسودی نیست الان مطمئنم

💍♥️

از بیشعور هم‌گذشتهاون‌دیگ‌بی شخصیته

همیشه همین بود حتی بهش گفتم ادم متاهل میشه خیلی تفکر و رفتارش تغییر میکمه یهو میره تو یه زندگی جدید یه مشغله جدید

رسوندم من اون دختر مجرد نیستم باز گندتر زد

💍♥️

2810