2777
2789
عنوان

پسره رو بخاطر اینکه لاغره خوشم ازش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 98 پست
وقتس میگی چندشم میشه ازش ینی ی درصدم دوسش نداری ک این مدلی میگیاون مشتاق رابطه بوده تو ک چندشت میشده ...

نخواستم دلشو بشکونم 

ولی بهش گفتم باشگاع برو 

غیرمستقیم بهش گفتم دیگه

خدایا سپاسگزارم  
خودش دوستم داره من ک مجبورش نکردم اتفاقا اون منو مجبور میکنه ک نرم🤨

ووقتی نمی‌خوایش رک و پوست کنده بهش بگو که تو لاغری قیافت دوست ندارم ظاهرتو دوست ندارم،بهتر از اینه که پسر مردم فردا افسردگی بگیره،دوست داری واقعاً یه نفر این کارو باهات بکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نخواستم دلشو بشکونم ولی بهش گفتم باشگاع برو غیرمستقیم بهش گفتم دیگه

الان داری خودتو توجیه میکنی ک مثلا کارت بدو اشتباه نبوده و تو ادم خوبو دلسوزی هسی؟؟؟باش 

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

خیلیییاره تازه شروع کرده فلا

خب یه مدت بهش فرصت بده 

کاش همون اول میگفتی بهتره اول به خودت زندگیت برسی بعدا به فکر رابطه و چیزای دیگه باش

ولی خب بنده گناه خودش نیست 

بازم اگر‌میدونی نمیتونی زودتر جداشو

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

در حد افسردگی فک نکنم برسه دیگهولی اگه چاق شه خوبه

چرا میرسه پسرا خیلی دل نازکن اگر واقعا دوست داشته باشه هیچوقت یادش نمیره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

در حد افسردگی فک نکنم برسه دیگهولی اگه چاق شه خوبه

ببعضی از اندام‌ها ژنتیکشون واقعاً لاغره،خواهر من یه نامزد خیلی خوبی داشت اما متاسفانه خیلی خیلی لاغر بود،خواهرم عذاب وجدان گرفت و بهش گفت،به هم زدن الان جفتشون خوشبختن

خب یه مدت بهش فرصت بده کاش همون اول میگفتی بهتره اول به خودت زندگیت برسی بعدا به فکر رابطه و چیزای د ...

خودش اره توضیح داد ک چرا لاغر شد

قبلا انگار بهتر بود 

و گفت دوباره درست میشه تا ببینم چ میشه

خدایا سپاسگزارم  
وای چ خوب ک درکم میکنیالان شوهرت چند کیلوه

شوهرم ۸۵ کیلو. شوهرم از اولش لاغر بود وزنش کمتر از الان بود ولی لاغر بی قواره نبود که بهش میلی نداشته باشم. از اولشم برام جذاب بود و هنوزم جذابه. تازه هر چی چاقتر میشه من بیشتر میپسندم ولی خودش میگه خوب نیست باید رژیم بگیرم شکمم گنده شده

2810