ووقتی نمیخوایش رک و پوست کنده بهش بگو که تو لاغری قیافت دوست ندارم ظاهرتو دوست ندارم،بهتر از اینه که پسر مردم فردا افسردگی بگیره،دوست داری واقعاً یه نفر این کارو باهات بکنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاش همون اول میگفتی بهتره اول به خودت زندگیت برسی بعدا به فکر رابطه و چیزای دیگه باش
ولی خب بنده گناه خودش نیست
بازم اگرمیدونی نمیتونی زودتر جداشو
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
در حد افسردگی فک نکنم برسه دیگهولی اگه چاق شه خوبه
چرا میرسه پسرا خیلی دل نازکن اگر واقعا دوست داشته باشه هیچوقت یادش نمیره
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
در حد افسردگی فک نکنم برسه دیگهولی اگه چاق شه خوبه
ببعضی از اندامها ژنتیکشون واقعاً لاغره،خواهر من یه نامزد خیلی خوبی داشت اما متاسفانه خیلی خیلی لاغر بود،خواهرم عذاب وجدان گرفت و بهش گفت،به هم زدن الان جفتشون خوشبختن
شوهرم ۸۵ کیلو. شوهرم از اولش لاغر بود وزنش کمتر از الان بود ولی لاغر بی قواره نبود که بهش میلی نداشته باشم. از اولشم برام جذاب بود و هنوزم جذابه. تازه هر چی چاقتر میشه من بیشتر میپسندم ولی خودش میگه خوب نیست باید رژیم بگیرم شکمم گنده شده