2777
2789
عنوان

پسره رو بخاطر اینکه لاغره خوشم ازش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی نمیخوایی چرا گفتی آشنا بشیم خب به چه امیدی؟ گناه داره خودت که دوسش نداری اون بنده خدا امیدوار‌م ...

فلا من کار ندارم ولی ب دلیل لاغری فقط خوشم نمیاد از بقیه ویژگی هاش خوشم میاد

خدایا سپاسگزارم  
بیخود وقتی ک چندشت میشه یسال بچه مردمو اسیر و وابسته خودت کردی یذره وجدان هم خوبه

من وابسته نکردم خودش عاشقم بود و دوستم داره 

منم فقط از لاغری بدم میاد بقیه ویژگی هاشو نه

خدایا سپاسگزارم  

این تجربه رو داشتم و الان خدا رو شکر میکنم که به اون رابطه پر و بال ندادم. اگر ژنتیکش اونجوری لاغر باشه اصلا چاق نمیشه. از نظر رابطه هم هرگز مورد پسند شما نخواهد بود. الان که چندین سال از ازدواجم میگذره کاملا متوجهم که اندام همسرم چقدر برام اهمیت داره و حتی نمیتونم تصور کنم که لاغر باشه و من بتونم نزدیکش بشم

فلا من کار ندارم ولی ب دلیل لاغری فقط خوشم نمیاد از بقیه ویژگی هاش خوشم میاد

مگه چقدر لاغره؟ 

ولی اگر میدونی بعدا به مشکل میخورید حتما یه فکری بکن 

بهش گفتی بره باشگاه رفت یانه؟ تاثیری نداشته؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب شاید فردا یه چاق بیاد اون وقت می‌خواد اونا چیکار کنه،نه عزیزم این وسط هیچ عشقی وجود نداره فقط دخت ...

خودش دوستم داره  من ک مجبورش نکردم 

اتفاقا اون منو مجبور میکنه ک نرم🤨

خدایا سپاسگزارم  
من وابسته نکردم خودش عاشقم بود و دوستم داره منم فقط از لاغری بدم میاد بقیه ویژگی هاشو نه

وقتس میگی چندشم میشه ازش ینی ی درصدم دوسش نداری ک این مدلی میگی

اون مشتاق رابطه بوده تو ک چندشت میشده میگفتی ن چندشم میشه لاغری ببینم دگ پ میداد اسمتو میاورد

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

2810