2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 78 پست
نظر خوبی بود بهتره پس حتی مادرمون هم ندونه

نه اصلا نگو ببین خانواده ای که چنین اعتقادی داره ریشه تو ذهنش داره هیچ جوره نمیگذره اصلا نگو 

حرف منو گوش کن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه اصلا نگو ببین خانواده ای که چنین اعتقادی داره ریشه تو ذهنش داره هیچ جوره نمیگذره اصلا نگو حرف منو ...

باشه مرسی عزیزم 

من میخواستم تلاش مو بکنم شب عروسی برم خونه خودم نه خونه مادرشوهرم 

خب اینجوری بهم شک میکردن 

پس همون بدون مقاومت برم خونه مادر شوهرم 

خون الکی بدم 

شک هم نکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه مرسی عزیزم من میخواستم تلاش مو بکنم شب عروسی برم خونه خودم نه خونه مادرشوهرم خب اینجوری بهم شک ...

اره اینجوری بهتره 

کاش یکم همسرت جلو خانوادش وایمیستاد 

حالا چرا خونه مادرشوهرت؟ مگه خودتون خونه نگرفتین؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره اینجوری بهتره کاش یکم همسرت جلو خانوادش وایمیستاد حالا چرا خونه مادرشوهرت؟ مگه خودتون خونه نگرفت ...

حتی مامان اینام میگن رسمه شب عروسی بری خونه اونا 

نمی‌دونم شوهرم ک میگف ب من اعتماد کن 

ولی من میترسیدم

حتی مامان اینام میگن رسمه شب عروسی بری خونه اونا نمی‌دونم شوهرم ک میگف ب من اعتماد کن ولی من میترسید ...

چه رسومی ☹️

شب اول عروسی آدم میخواد راحت باشه بعد بری خونه مادرشوهر چقدر بی فکرن اخه

والا به نظرم اگه واقعا آدم کامل هم نداشته باشه دستمال رو نباید بده 

یعنی چی این کارا یه جور توهین به عروسه به خدا 

باید عروس داماد پشت هم باشن بگن نه

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
2810