2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 45375 بازدید | 559 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ادمایی که از تعصبات بی پشتوانه اشون حتی توی یه پست نتونستن بگذرن احساس شرم می کنم از خودتون خجالت بکشین 

این خانم خودشون مال همین قومیت هستن و اینطور میگن حالا چه راست باشه و چه نه ایشون از روی استرس و فشار یه چیزی تایپ کردن واقعا براتون متاسفم که نمی تونین شرایط سخت ایشون رو درک کنین و فقط به چیزی که اسم خودتون رو خدشه دار می کنه فکر می کنین مال مازندران هستم و حتی اگه آدمی تو این شرایط بدترین فوش رو به مردم این استان می گفتن با توجه به شرایط روحی و زندگیش سکوت می کردم 

خدایا به مردم ما به جای تعصب شعور و عقل و قدرت همدلی و کوتاه اومدن رو یاد بده 

اخه نمیدونم چجور توضیح دادم من راه حل کمک خواهرانه خاستم بازم توضیح میدم پیش ما فرار زیاد هست عیب نی ...

من کاری به فرارت ندارم اصلا به ماچه ولی خواهر این تیکه توضیحتو فکرکنم از روفیلم خجالت نکش ۲ برداشتی  آدماواسه پربازدیدشدن چه کاراکه نمی کنن چه جورکه همه اینارو گفتی قبول ولی الان گوشی داری ونت داری والان اینجایی این چیزا که توگفتی گفتم انداخته توی اتاق فقط بهت آب وغذا میده

مگه می شه آدم ناخواسته باردار شه؟ خوب وقتی یه کارایی می‌کنی و‌جلوگیری‌نداری احتمالش خیلی زیاده که با ...

من کسیو میشناسم ک لوله هاشو بسته بوده بازم حامله شده ینی گره اش باز شده بوده توروخدا ی ذره عقلتونو ب کار بندازید خود کسایی ک این روشای جلوگیری رو ابداع کردن گفتن ک ۱۰۰درصد عمل نمیکنه و احتمال بارداری وجود داره آیو دی ک برا کسی ک بچه نداشته تا حالا نمیذارن قرص ک همه سیستم ادمو ب هم میریزه کاندومم ک والا ادم هیچ لذتی نمیبره خدا بخاد بچه بهت بده میده نخادم نمیده تو همین سایت هزاران نفر هستن ک میگن ما پیش صدتا دکتر رفتیم گفتن مشکل ندارید سالمید ولی بچه دار نمیشن حتی هزار و یک درمون میکنن بازم صاحب بچه نمیشن لطفآ بفهمید انقدر گیر ندید ب روشای جلوگیری

مرسی عزیزم حالا چ شماره ی زنگ بزنم چیکار کنم چی بگم دستت درد نکنه اومدم اینجا کمک خاستم ریختن سرم چر ...

بعضیا عقده ای ان از پس اطرافیانشون زدن تو پرشون دنبال یکی می‌گردن ی چی ازش پیدا کنن هی تخریبش کنن ب این جور آدما اصن محل نزار و حرفاشون برات مهم نباشه اینا نمیان واس همدردی و صحبت میان که عقده گشایی کنن

طفلک کاش اون جمله رسم فرار رو نمی‌گفت منظورش این بود علاوه بر من بودن کسایی هم که فرار کردن از سادگی ...

اره بیچاره بعدش توضیح داده ولی به خودشون زحمت ندادن برن بخونن خودش دردش کمه یه عده بی چاک و دهن بهش چیاکه نگفتن. کاش به درداش گوش بدن نه یک کلمه که توضیحشم داده

برای ادمایی که از تعصبات بی پشتوانه اشون حتی توی یه پست نتونستن بگذرن احساس شرم می کنم از خودتون خجا ...

اولاً آدم باید تحت هر شرایطی حرفشو بسنجه دوماً بحث تعصب نیست ایشون یه چیزی گفت راجع به میلیونها نفر که نه تنها درست نبود بلکه پشت بندش بعضی از کاربرای فرصت طلب چند مدل دیگه توهین و بی احترامی اضافه کردن به حرف اشتباهی که زده بود معلومه بگو مگو پیش میاد

تاپیکشم قفل نکرد چندتا کامنت جواب داد و رفت 

اره بیچاره بعدش توضیح داده ولی به خودشون زحمت ندادن برن بخونن خودش دردش کمه یه عده بی چاک و دهن بهش ...

به خدا بعضیا هم بیشعوریشون تا قله قافه

بدبخت بیچاره میگه هیچکسی رو ندارم اومده درد و دل کنه یه جوری ریختن رو سرش انگار چیه بابا اصلا اشتباهی کرد گفت رسممون هست 

آقا بهتون برخورد برید بیرون از تایپک