2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 40204 بازدید | 559 پست
پشتت ب خانوادت گرمه یا مثله منی

ببین به نظرم برو پیش خانوادت بگو پشیمونی بالاخره یا میپذیرنت یا میگن برو دیگه 

طلاق بگیر 

ببین پول اگه نداری برو دادگاه بگو شوهرم دست بزن داره و رو منو بچم دست بلد میکنه. پولم ندارم وکیل بگیرم. بهت وکیل تعزیری میدن و وقتی مهریتو برات گرفت وکیله از مهریت یه قسمتشو میگیره اگرم شوهرت نداره مهریه بده میندازنش زندان و اونجا ازش مث خر کار میکشن تا بتونه مهریتو بده. چرا فک کردی هیچ پناهی نداری؟ فقط کافیه به یه نهوی بزنی بیرون و بری دادگاه! 

البته پیشنهاد میکنم اول برو پیش خانوادت و بگو پشیمونی اگه بخشیدنت که با کمک اونا طلاق بگیر اگرم نه خودت رو پای خودت وایسا و خودت و بچه هاتو ازون جهنم نجات بده 

خانم روانشناس 😁
خانم این چه راه حلیه خدایی نکرده بزنه بچه چیزیش بشه😐

نه در اون حد. ببین راه قانونیه دیگه با این کار میتونه حضانت بچه رو بگیره. یا اگه موتاد باشه یا سابقه داشته باشه پدر، مادر میتونه حضانت بچه رو بگیره. 

یعنی یه کتک ارزش نداره که اون بچه راحت شه از دست اون پدره یزیدش؟ 

خانم روانشناس 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من که دربع در دنبال قرص برنج م چون دیگه نمی‌کشم شوهرم بد جور شکنجه م می‌کنه

قرص برنج با زجر زیادی میکشتت نکن این کارو

تاوان عشق را دل ما هر چه بود داد  چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم
نمکدون.. خوشمزه... داره درد دل میکنه

اگه یه ذره اون مغز نخودیت کار می کرد می فهمیدی که شوخی نمی‌کنم دلم برای او‌ن بچه ها می سوزه که با بی فکری بقیه دنیا میان و قراره تو این وضعیت حسرت همه چی به دلشون بمونه

اسی چقدر زود دوباره باردار شدی 

واقعا وحشتناک

چطوری میخوای دوتا بچه کوچیک با همچین پدر عوضی جمع کنی 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

اگه یه ذره اون مغز نخودیت کار می کرد می فهمیدی که شوخی نمی‌کنم دلم برای او‌ن بچه ها می سوزه که با بی ...

اینو همه میدونن ولی اللان داره درد دل میکنه.. کحای کاری که شاید دلشو شکونده باشی... خدا خودش چاره کاراین بنده خدا کنه.. شما نمک پاشیدی رو زخمش

اینو همه میدونن ولی اللان داره درد دل میکنه.. کحای کاری که شاید دلشو شکونده باشی... خدا خودش چاره کا ...

تو‌از‌کجا‌می دونی‌که‌شاید قرار‌بوده بچه سوم‌هم‌بیاره و‌با این حرف شاااااید دیگه نیاره 

زنگ میزنن میاد چندین جلسه مشاوره میرفتنش روانپزشکی شمارو اصلا بهش نشون نمیدن میگن خانمت نمیخاد ببینت ...

شما جای دیگه چیز دیگه گفته بودی عزیزم 

گفتی خودت زنگ زدی به شوهرت کلی که بیاد دنبالت 

و گفته بودی شوهرت همش میزنه تو سرتون که رفتی و خودت برگشتی 

قصدم مچ گیری نیست 

منظورم اینه کدومش درسته ؟

خانم تاپیکتون رو خوندم خدا بهتون صبر بده انشالله که طوری که حتی فکرشم نمی کنین خدا همه چیزو براتون راست و ریست کنه 

مشخصه که خانم فهمیده و مودبی هم هستین مراقب خودتون و بچه هاتون باشیین لطفاااا می دونممم چقدر بهتون سخت می گذرههه ولی هر سه تا تون باید زنده و سالم بمونین 

دوباره می تونید ازدواج کنید با کسی که واقعا عاشقتونه و بچه هاتون رو به بهترین نحو بزرگ کنین توکل به خدا کنید و برای زنده موندن مبارزه کنین 

قضاوت نکن‌چیه! خدایی فازتون‌چیه از همچین‌شوهرایی پشت سر هم بچه میارین دلتون واسه خودتون نمی سوزه واس ...

خوب شاید نمیخواستم باردار بشه نمیشه گفت در هر صورت الان گیر افتاده