2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 24604 بازدید | 480 پست
اومدم بگم کوردا چقدر غیرتمندن دیدم اصلا مهم نیست عنوان کردنش چون همه کوردا رو میشناسن بعدش اومدم به ...

استارتر بیچاره رو من خیلی درک میکنم،ازش دلگیر نشین

خیلی زنها تو این شرایط دیدم که محبور شدن از خونه ی شوهر هم بذارن برن،به خدا دو روز یکی از دست شوهرش خودکشی کرد،استارتر نیاز به همدلی داره،اینجور وقتها حتی ذهن ادم کمکش نمیکنه که چی بگه

منم خانواده مادریم کوردن از طرف پدر فارسم باز بخدا زورم اومد اینجوری دروغ می بندن به کوردا

به خدا طرف ما حتی یه دوس پسر ساده هم داشته باشی انگار گناه کبیره کردی حالا من نمیگم روش ما درسته ولی خوب ما این مدلی هستیم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر بیچاره رو من خیلی درک میکنم،ازش دلگیر نشینخیلی زنها تو این شرایط دیدم که محبور شدن از خونه ی ...

من واقعا ناراحتش شدم و براش متاسفم

استاتر عزیز یه مدت قهر کن برو خونه پدرت اونا هرچقدرم ازت کینه داشته باشن بیرونت نمیکنن چون خانوادتن تو این فاصله هم از شوهرت شکایت کن شاید ببینه جایی داری واسه موندن کوتاه بیاد و اخلاقشو درست کنه

اصلاااا اینطوری نیست چرا کوردا رو خراب میکنی به هیچ وجه اینطور نیست چه رسمی

منم کردم و بنظرم حرفشون توهینه اصلا و ابدا این رسم رو نداریم و خیلی چیزا ب خانواده و رسم رسومات خودشون برمیگرده ن ی قوم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

والا من که دربع در دنبال قرص برنج م چون دیگه نمی‌کشم شوهرم بد جور شکنجه م می‌کنه

قرص برنج دردناک ترین مرگ هست مثل اسید همه اندام های داخلی بدنت می سوزونه و تو ۴ ساعت از شدت درد حتی بی هوش هم نمی شی و تموم این زجر و درد با همه وجودت حس می کنی تهش هم خون از تو چشم  و دهن می زنه بیرون! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

فقط صفحه اول خوندم اونجا که گفتی ما کردا رسم داریم فرار کنیم🥲😂رسم دیگه نبود یادبگیری ببخشید خیلی بچه ای

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
فقط صفحه اول خوندم اونجا که گفتی ما کردا رسم داریم فرار کنیم🥲😂رسم دیگه نبود یادبگیری ببخشید خیلی ب ...

اصلا ی همچین چیزی وجود نداره کردها خیلیم متعصبن نمیگم خوبه ولی حتا خون ب پا میکنن کسی بد ب ناموسشون نگاه کنه ایشون ناراحته قبول ولی نمیشه الکی هرچیزی رو ب کوردها ربط داد کوردها خیلی باشرفن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

چ بد...تا حالا نشنیدم فرار رسم باشه

خخخخخخخخخخخ

اخه کاربد رسم؟؟؟ 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

اسی جان خانواده و پدر مادر هرررچی که بشه بازم برات دلسوزترینن برو پیششون از وضع و حالت بگو که شوهرت بیشتر جری نشه

اگر اوناهم نبودن این مراکزی که زنان بد سرپرست میرن یه سر بزن شکایت کن از شوهرت مامور بیاد وضع و حالتو ببینه شاید فرجی شد 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
قرص برنج دردناک ترین مرگ هست مثل اسید همه اندام های داخلی بدنت می سوزونه و تو ۴ ساعت از شدت درد حتی ...

خودکشی اصلا راه حل نیست در واقع به جای حل کردن مسئله صورت مسئله رو پاک میکنن اون قرص برنج که بدترین نوع شکنجه اس

اصلا ی همچین چیزی وجود نداره کردها خیلیم متعصبن نمیگم خوبه ولی حتا خون ب پا میکنن کسی بد ب ناموسشون ...

آره عزیزم می‌دونم اصلا این چیزا ربطی به قوم و قبیله نداره

این حرفش خیلی بده

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
2810