2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 10868 بازدید | 353 پست
خیلیا اینجا میگن ناخواسته باردار شدند معلوم نیست کدوم شون راست میگن

مگه می شه آدم ناخواسته باردار شه؟ خوب وقتی یه کارایی می‌کنی و‌جلوگیری‌نداری احتمالش خیلی زیاده که باردار شی! پس باید یا قرص بخوری یا آیودی بذاری یا یه کاری که باردار نشی دیگه! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نماهایی که پست میزارید وایراید میگیرید خودتون رو بزارید جای یکنفر که حاملست غریبه تو یک شهر پشتوانه ...

بخدا ریختن سرم هر یکی یه چیزه میگه چه میدونین من چی میکشم در حدی میکشم میخام جون خودم بگیرم من منظورم این بود پیش ما زیاد فرار کردن یکی دوتا نیست عیب هم پیش ما نیست دارن منو جرم میدن متاسفام شماهم زنین مادرین من فقط کمک خاستم من م یکی از شمام😔

چ بد...تا حالا نشنیدم فرار رسم باشه

خجالت نکش ۲روببین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بخدا ریختن سرم هر یکی یه چیزه میگه چه میدونین من چی میکشم در حدی میکشم میخام جون خودم بگیرم من منظور ...

عزیزم کاملا درست میگی

کردهای اذربایجان غربی رسم فراردارن

قبلا خیلی زیاد بود الان ولی کمتره

شوهر منم فحش میده کتک می‌زند ولی خوشبختانه خونوادم هم مالی هم عاطفی حمایتم میکنن این عوضی طلاقم نمیده گفتم نه مهریه می‌خوام نه نفقه بچمو بده قبول نکرد 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
بخدا ریختن سرم هر یکی یه چیزه میگه چه میدونین من چی میکشم در حدی میکشم میخام جون خودم بگیرم من منظور ...

عزیزم من میدونم شرایطت چقد سخته کاش میتونستم کمکت کنم ولی توی سایت عمومی چیزی که واقعیت نیست درمورد کوردو گفتین  فقط گفتم که کورد اینطوری نیست ولی درکل بنظرم به طلاق فک کن حتی اگه خانوادت پشتت نیستن خودت واسه خودت زندگی درست میکنی خیلی سختههه ولی از این زندگی که داری بهتره

شوهره منم خسیس فقط حواسش به دخترش از زن اولش کتک‌دست به زن بدبین نمیزارع تا دم در برم خسیسیسی ...جوش شیطون کر یه ماه خوب شده از موقعی که اومدم از بهزیستی خوب شده گ۱۲۳ اورژانس اجتماعی  همه ی اینها رو بگو که کتکم میزنه ممکنه اونجا بهت سخت بگذره ولی چون حامله ای هواتو دارن همه جوره ازش تعهد میگیرن قانونی میفرستنش مشاوره۰

اون فرار حساب نمیشه ... چون همه اوکی میشن این فراره ک بدون اجازه میرع شهر غریب

اخه نمیدونم چجور توضیح دادم من راه حل کمک خواهرانه خاستم بازم توضیح میدم پیش ما فرار زیاد هست عیب نیست پیش ما از قدیم بوده تا حالا دختره وقتی با پسره فرار می‌کنه میبرن خونه یه بزرگتری بعد خانواده ها ک سازش کردن پدر دختره شناسنامه میده برای عقد و عروسی اینا

2810