کیا شوهرایی بدی دارن ن محبتی ن عشقی ن احترامی ن تفریحی بچه واقعا دیگ بریدم بچه کوچیک دارم و الآنم حامله م خانواده آنچنانی هم ندارم پشت م بهشون گرم باشه دیگ خودم باهاش فرار کردم کلا هیچکی رو ندارم سالی یکبار رنگ بیرون رو نمیبینم هیچ برنامه ی ندارم کسی هم نمیاد خونم محبت هیچی جز توهین فوش و تهمت خیانت و ببخشید هرزه بودن بودن از شوهرم هیچی نمیبینم شهر غریبم کلا چندین ماهه رنگ بیرون ندیدم هیچ برنامه ی هم نمیزارع نصب کنم شهر غریب هم هستم دیشب خاستم خودمو خلاص کنم بچمو ک دیدم نتونستم 😔
میدونم ولی هر چی باشه بهتر از متاهلیه بخدا ،فقط خاستی ازدواج کنی با اونی که از ته دلش دوستت داره ازدواج کن نه عشقای الکی که چیزی توش نیست ،البته شوهر من خوبه ولی محبت کلامی نداره خیلی سرده چون از اولش زیاد دوسم نداشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم به خانوادت پناه ببر بگو شرایطط رو حتما درکت می کنن کمکت می کنن شوهرت تو رو مظلوم گیر اورده یا فامیلی رو واسطه کن به هر حال تلاشت رو بکن ، نترس شجاع باش ازش شکایت کن حتما با کمک خانوادت ، بلکه رفتارش درست بشه اگر نشد واقعا طلاق بگیر ،بهزیستی حتما برو بگو اذیتم می کنه خلاصه سکوت نکن
شوهرت که یه شب رفتارش تغییر نکرده از اول کمو بیش همین جوری بوده با این حال تصمیم گرفتی یه بچه دیگه ام بیاری اونم به خواسته تو داره میاد این دنیا الان کی رو باید سرزنش کنی خودتو یا شوهرت یا اون طفل معصوم
حالا که خودت خواستی مجبوری غر نزنی باش کنار بیایی
نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
اسی کلید مرد دکتر حبشی را گوش بده هر روز برای خوب شدن زندگیت قرآن بخون سوره یس و مزمل و طلاق و حشر و زیارت عاشورا و حدیث کسا شب ها هم سوره واقعه اصلا زندگیت از این رو به اون رو میشه همش کلا ۲۰ دقه میشه