2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چایی باید سبک باشه برای همین هربار تو طول روز چایی بخوام

حتما باید جدید دم میکنم 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نه ما یهو قد آب یه سماور چای درست میکنیم بعد تو کاسه‌های روحی هستاا توش یخ میزارن تو اونا میریزیم م ...

😂😂ما دقیقا همینکارو میکنیم ولی برای راحت تر بودن شیرینشم میکنیم 😎😎

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

معمولاخونه کسی که نمیشناسم سالادوسبزی خوردن نمیخورم بعداین تاپیک قورمه سبزی وکوکوهم دیگه نمیخورم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
موقعی که تمیز باشه و خورد کنید چطور آلوده میشه؟ وقتی که خورد کنید، آلودگی های روی لوبیا میره داخلش ا ...

خواهر من کثیف می شه 

دست خود ادم عرق می کنه چند نفر ادم مثلا می شینن چند کیلو خرد می کنن با دست، تخته و چاقو ممکنه حین کار آلوده شه شما ک نمی بینی لوبیای خیس رو دست بزنی باز الوده می شه ،ک چشم میکروسکوپی نداری ک 

بعدم لوبیا رو بعد شستن می پزیم دیگه ذره ای آلودگی نداره

وای یه بار تو نی نی سایت میگفتن ما بعد جیش کردن دستمونو نمیشوریم ، بعد پی پی کردن فقط دستمونو میشوریم 

تازه میگفتن ما چون وسواس شدید هستیم و شلنگمون رو هر روز میشوریم و تمیزه دیگه دستامونو نمیشوریم 😂😂😂

لعنتی تا بیایی صد بار شلنگ رو بشوری یه بار دستای نکبتت رو بشور خیر سرت 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
خواهر من کثیف می شه دست خود ادم عرق می کنه چند نفر ادم مثلا می شینن چند کیلو خرد می کنن با دست، تخته ...

واای تورو خداا اینجوری باز نکنیددد

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

یعنی متوجه نشدین طرف داره مزاح پیکنه

مزاح نبود واقعا این کارو میکرد بعد خانومه گفت ما فقط با صبحانه چایی میخوریم اگه از مهمون مونده باشه همون و می‌ذارم رو کتری گرم میشه میخوریم .... عزیزم اگه شوخی بود که تو این تاپیک نمی گفتم 

اینجا یکی گفت تازه زایمان کردم حالم بده یکی اومد گفت کاچی درست کن بخور بجای زعفرون زردچوبه بزن همون ...

😑😑😑😑بیسکوییت تو فسنجون‌ 

زعفران تو کاچی برای خاصیتش هست نه رنگش 

بعضیا عجایب هستن 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35