2777
2789
عزیزم من خودم مجردم شغلم پرستار بچه س چون پول نداشتم مجبور شدم الان سفته دادم پرستار ۳ تا بچه هستم ک ...

آخ بمیرم براتت چ کار سختی رو قبول کردی بازم بچه خود آدم ایینقدر مسئولیت نداره ک از مردم داره

چرا نرفتی سراغ ی کار راحتتر بخدا این کار چندددین میلیووون هم حقوق بدن باز کمه ی نذری چیزی بکن راضی بشن ک بیای بیرون از این کار 

مدت زمان تعیین نکردی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاااللهخدا حافظشون باشه خدا حفظشون کنه برامون اول از همه بعد هم صبر بده بهمون

الاااهی واقعا من با کارایی ک بچم میکنه فقط خدا مرافبش بوده و حفظش کرده واسم ایشالا ک همیشه حافظشون باشه و سلامت باشن ب ماهم صبربده این شیطنتام ی روز تموم میشه بزرگ میشن دلتنگ همین ردوزا میشیم

آخ بمیرم براتت چ کار سختی رو قبول کردی بازم بچه خود آدم ایینقدر مسئولیت نداره ک از مردم دارهچرا نرفت ...

عزیزم شهرمون کوچیکه کار نبود 

اینم به زور توسط یه نفر پیدا کردم بقران حقوقش هم خیلی کمه اصلا بگم میخندی بهتره هی نگم 

باور میکنی اینقدر نذر ونیاز کردم فایده نداره گیر دادن بهم 

با ۳ تا بچه کوچیک دیگه بریدم خستم کشش ندارم امشب اینقدر کشش نداشتم حسابی نشستم گریه کردم 

تا ۲۰ اسفند قرارداد بستم ولی تا ۲۰ اسفند خیلی مونده صبرم نمی‌کشه به ابولفضل 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
عزیزم شهرمون کوچیکه کار نبود اینم به زور توسط یه نفر پیدا کردم بقران حقوقش هم خیلی کمه اصلا بگم میخن ...

آخ عزیزم مشخصه ک درمونده شدی ک همچین شغلی رو با حقوق کم قبول کردی ایشالا ک ب حق خانم فاطمه زهرا مشکلتون حل بشه ک نیازی ب کار کردن اونم همچین کار سختی نداشته باشی

تا چشم بهم بزنی این چن ماهم میگذره توکل کن بخدا

آخ عزیزم مشخصه ک درمونده شدی ک همچین شغلی رو با حقوق کم قبول کردی ایشالا ک ب حق خانم فاطمه زهرا مشکل ...

عزیزم چون ۳۳ سالمه وازدواج نکردم خانوادم میگن بهم ترشیده گفتن پول بهت نمیدیم منم هرچی دنبال کار گشتم نبود یا بهم نمیدادن منم پرستاری قبول کردم با حقوق ۳میلیون و۵۰۰ هزار الان ۳ تا بچه روانی ام کردن میخام بزنم به کوه ودشت وصحرا وداد بزنم بگم خدایا نجاتم بده 

عزیزم چون ۳۳ سالمه وازدواج نکردم خانوادم میگن بهم ترشیده گفتن پول بهت نمیدیم منم هرچی دنبال کار گشتم ...

ای وای از دست این خانواده ها

بااااورن نمیشه اصن این حقوووق😑😑

فروشنددگی هیچب نبود بری؟

ای وای از دست این خانواده هابااااورن نمیشه اصن این حقوووق😑😑فروشنددگی هیچب نبود بری؟

چرا فروشندگی بود ولی روابط عمومی بالا میخاد من ندارم متاسفانه 

ماهه آبان بقران قسم ۳ و۲۰۰ بهم داد

چرا فروشندگی بود ولی روابط عمومی بالا میخاد من ندارم متاسفانه ماهه آبان بقران قسم ۳ و۲۰۰ بهم داد

خیلی اشتبا کرددی ک رفتی 

ایشالا از الان کار بهتر  در نظر بگیر عزیزم ایشالا خداکمکت کنه

خیلی اشتبا کرددی ک رفتی ایشالا از الان کار بهتر در نظر بگیر عزیزم ایشالا خداکمکت کنه

اره دیگه گفتم وبه خودم قول دادم پرستاری بچه نرم ولی تا اسفند روانی میشم بخدا

اره دیگه گفتم وبه خودم قول دادم پرستاری بچه نرم ولی تا اسفند روانی میشم بخدا

نه دوراز جونت تا الان تونستی از این ب بعدشم میتونی ایشالا و لی خدایی خیلی نامردن ۳ تومن چیه من دیگ حقوق هیچکاری کمتر ۷ ۸ تومن ندیدم