همتاhamta مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 706 عنوان دوستم فوت شده 98 بازدید | 5 پست ۲ماه میگذره برم خونه شون داخل اتاقش؟ولی اون نیست بیاد در باز کنه بغلم کنهبابام یه بار بردم سر خاکش به نظرت راضی میشه دوباره ببرم؟دیگه صداش کنم نمیاد بگه جانممامانش حالش خیلی بده میتونم کاری کنم براش؟ امروز | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 11932 اخی علت فوتش چی بود 🥺🥺 من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 11932 قلبش میمونه یعنی سکته کرده؟؟ من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
همتاhamta مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 706 یعنی سکته کرده؟؟ تپش قلب میگیره میره بیمارستان نمیدونم بش چی میزنن میره تو کما
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 11932 تپش قلب میگیره میره بیمارستان نمیدونم بش چی میزنن میره تو کما روحش شاد من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏