2777
2789
عنوان

بچه ام یه دعوای خیلیییی شدید دیده و ترسیده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 94 پست
پشت کوه چیه بعضی وقتا پیش ماهم دعوا بالابگیره چاقو میکشن ولی خب کمتر شده حالا

اصفهانم بهترین محله و بالاترین نقطه شهرم هستم از یه خانواده ی به شدت ثروتمند که توپ تکونشون نمیده  ولی فقرفرهنگی خانواده من و مشکلات روحیشون چ ربطی ب شهر ومحل زندگیم داره؟ ک اینهمه میپرسن کجایید کجایید خب

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غزل اگه شوهرت پدر خوبی برا بچه هات هست

و همه جوره هواشون رو داره

برگرد 

این بچه ها بی نهایت گناه دارن

حداقل اینجوری دیگه ناراحت بچه ها نیستی فقط درد خودت رو داری

پسرت سال دیگهمیره پیش دبستانی قرار تو همچین محیطی درس بخونه؟

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

پسرت پونزده شونزده که بشه قمه به دست و چاقو کش میشه چون سطح خانواده تون خیلی پایینه یه فکری بکن به حالش

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
غزل اگه شوهرت پدر خوبی برا بچه هات هستو همه جوره هواشون رو دارهبرگرد این بچه ها بی نهایت گناه دارنحد ...

برمیگردم حتماااا یکی هست ک قراره بیاد واسه وساطت و نوشتن تعهد فردا احتمال داره بیاد اگه بیاوحتمااااا برمیگردم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

‏فروید احتمالا اولین کسی بود که در قالب یک نظریه منسجم، این فرض عمومی رو مستقیما به چالش کشید: کودکی نه دوره‌ای شیرین و آسوده، بلکه دورانی بسیار سخت، پر از درد، وحشت، اضطراب و ناتوانی است، به‌گونه‌ای که در تمام عمر به اشکال مختلف در پی حل و فصل تعارضات ناشی از آن هستیم.

برمیگردم حتماااا یکی هست ک قراره بیاد واسه وساطت و نوشتن تعهد فردا احتمال داره بیاد اگه بیاوحتمااااا ...

برو فدات حداقل بچه هات ارامش و‌امنیت دارن

رفتی دیگه خونه بابات هم بر نگرد

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

پسرت پونزده شونزده که بشه قمه به دست و چاقو کش میشه چون سطح خانواده تون خیلی پایینه یه فکری بکن به ح ...

چ فکری ب حالش بکنم ؟ پدرشوهرم ازدعوا میترسه ازخون دیدن بیهوش میشه صداشو ک بالا میبره لکنت میگیره  مادرشوهرمم همینه شوهرم ب کی رفتع؟ ک هم داءم الخمر هم خیانت کار هم چاقوکشه؟ بابامم نیست این داداشم فقط اینجوریه ب کی رفته؟ 

استارتر تک قطعا دوره بچگی سختی گذروندی بااین تعاریف...مثل تو اجتماع کم نیستن خیلی ها درگیر خانواده سمی ان و با مشکلات ناشی از تولد در آن خانواده و آن محیط دست وپنجه نرم می‌کنند ....میپذیرن و سعی بر تغییر دارن....فقط میتونم بهت بگم جدا شو هر طور شده مستقل بشو

بازم ببخشید اگه با پیام اولم دلت رو شکستم ببخشید معذرت میخوام🌷

❤ نه من اینروزا کلا دلم پره خیلی حساسیت نشون میدم ب حرفا و ادما  حتما مشکل از برداشت من بوده و شاید اگه همچین تاپیکی میدیدم خودمم این کامنتارومیزاشتم  نمیشدهم گفت دیگران مقصرن .. 

استارتر تک قطعا دوره بچگی سختی گذروندی بااین تعاریف...مثل تو اجتماع کم نیستن خیلی ها درگیر خانواده س ...

حضانت بچه هه باپدره و میرن دست ادم لاابالی و نامادری 

مشکلم مستقل شدن نیست بچه هاست 

❤ نه من اینروزا کلا دلم پره خیلی حساسیت نشون میدم ب حرفا و ادما حتما مشکل از برداشت من بوده و شاید ...

ادم وقتی دلش پره

با کوچیکترین تلنگری میشکنه

حضانت بچه هه باپدره و میرن دست ادم لاابالی و نامادری مشکلم مستقل شدن نیست بچه هاست

اگر به دادگاه ثابت بشه دائم الخمر میتونی حضانت بگیری خدا شرش از سرت کم کنه همینم از خانواده ت میکشی با این شوهردادنشون

2810