2777
2789
عنوان

تو یه جشنی یه خانمی از من خوشش اومد و بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 49 پست
مگه فرم نگاه کردن کسی که می خواد سیب زمینی بخره چحوریه؟

نمیدونم ولی اون لحظه این اومد تو ذهنم 

ولی خب بد نگام کرد انگار من آدم نیستم عروسکم انگار میخواست بخره منو 

نمیدونم چجوری بگم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توتاپیک پربازدید دستم بشکنه ی نطر گداشتم کاینجوری خواستگاری کردن شان دخترو میاره پایین چندروره روزی ...

😂😂😂

بیخیال نی نی سایته دیگ عالم و آدمو با چند کلمه مورد قضاوت کلان قرار میدن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
وا چه حرفها میزنی معلومه خوشکله و نه تنها این خانوم خیلی خانومای دیگه ممکنه ی جوری نگاش کنن و خاستگا ...

اون خانومه میتونست وقتی که من میرم میرقصم نگام کنه که ضایع نشه نه اینکه کنار دستم همش رو من زوم باشه 

اشکالی نداره نوع نگاهش اینا مهم نیست واقعاالان مسئله اصلی خود پسره استکه تا چه اندازه به حرف مادرش ه ...

ب من به یکی دیگه علاقه دارم و مادرمم خبر داره و قصدمون هم جدیه به خاطر همین به مامانم گفتم هر چی خواستگار داشتم رد کن 

با اینکه خیلی وقته تو این سایتم هنوز این چیزا برام عادی نشده باورم نمیشه از نظر بعضیا اشکالی نداره اینجوری رفتار کردن با استارتر که واضحا بی‌احترامی به استارتر بوده 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برعکس نوع نگاه مادره خیلی مهمه پس فردا معلوم میشه با عروس چطور رفتار می‌کنه

اینا فرعیات هست

از نوع نگاه چطور به اخلاق طرف پی میبرین؟

در درجه اول پسر مهمه بعد اخلاق خانواده که با رفت و آمد زیاد معلوم میشه اونم اگر خودشون رو زود لو بدن

اگر نه بعد از عقد و عروسی خلاصه که خیلی مقلوله پیچیده ایی هست این شناخت و ازدواج و اینا...

توتاپیک پربازدید دستم بشکنه ی نطر گداشتم کاینجوری خواستگاری کردن شان دخترو میاره پایین چندروره روزی ...

به نظر منم میتونه منشاش حسادت باشه البته نه برای شما

ولی خیلیا خیر خواهانه نظر نمیدن دور از جون شما 

با اینکه خیلی وقته تو این سایتم هنوز این چیزا برام عادی نشده باورم نمیشه از نظر بعضیا اشکالی نداره ا ...

ببین بعضی ها مدلشون همینه شاید منظور بدی نداشته باشن

مثلا برای خود من پیش اومده مادر داماد سن شون زیاد بوده و خیلییی عمیق نگاه میکرده:)))) منظور اینه بخاطر این چیزا سریع رد نکنن حداقل یک جلسه حرف بزنن با طرف بعد خواستن رد کنن

2810