2777
2789
یه سوال مسخرهببینم جوابت چیهآیا من باردارم؟خانما سریع حمله نکنید فقط جهت محک زدنه و سرگرمی

این سوال واقعاً به جواب دقیقی نیاز داره که فقط از طریق تست بارداری یا مشاوره با پزشک می‌تونید بهش برسید. اما برای سرگرمی، می‌تونم بگم که علائم بارداری شامل تأخیر در قاعدگی، حالت تهوع صبحگاهی، خستگی و تغییرات در سینه‌ها هست.

اگر این علائم رو دارید، شاید بهتر باشه یک تست بارداری انجام بدید تا مطمئن بشید. 😄

آیا سوال دیگه‌ای دارید یا می‌خواید در مورد موضوع دیگه‌ای صحبت کنیم؟

از هوش مصنوعی بپرس

تو اینطوری فکر میکنی اینا که میگی بیشتر تو جامعه خودمونه

من اینطوری فکر نمیکنم 

واقعا هست

فیلم هاشون سنده 

ما هم قطعا از لحاظ اخلاقی سقوط کردیم 

ولی اونا هم همینن و بدتر از ما 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این سوال واقعاً به جواب دقیقی نیاز داره که فقط از طریق تست بارداری یا مشاوره با پزشک می‌تونید بهش بر ...

ای ای

من واقعاااا فکر کردم ربات هستی ولی تو یه انسانی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
حس میکنم جهان تو یه ناامیدی عمیقی فرو فته حس میکنم همه ی ما سال ۹۹ با اون ویروس لعنتی مردیم...و این ...

توروخدا راس میگی؟اطرافت کسی دیگ ام هم نظره باهات؟من قبلا بایدزوورمیزدم خودمو نیم ساعت ناراحت نگه دارم الان باید بزوووور نیم ساعت شادباشم

توروخدا راس میگی؟اطرافت کسی دیگ ام هم نظره باهات؟من قبلا بایدزوورمیزدم خودمو نیم ساعت ناراحت نگه دار ...

آره تو همین سایت یه چرخ بزن 

همه غمگینن...

همه درد دارن😔رنج میکشن...

اصلا زندگی خیلی چرت شده 

من که فقط به عشق پسرم زنده ام

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

چی بگم دوروبرماهمش ب مهمونی وخوش گذروندنن خیلیاشون

مهمونی و خوش گذرونی ربطی به حال دل آدم نداره 

اکثر آدما عمیقا احساس ناراحتی دارن...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️