aragol_84 مدیر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 302 عنوان پارتنر پزشک | مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 60 پست اطراف تون کسی بوده که با پزشک ازدواج کرده باشه؟سرانجامش چطور بوده؟اگر یک پزشک(آقا) با پرستار ازدواج کنه بهش سرکوفت میزنه؟اصلا دیدین که رل زدن پزشک و پرستار تبدیل ب ازدواج بشه یا نه؟مغزم دیگه کار نمیکنه دوستام هرکدوم ی چیز میگن امروز | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جورابراهراهی عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 1136 سرکوفت برای چیه خوب هرکدوم جایگاه علمی و اجتماعی خودشو داره عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
گییسووکمند عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 2531 همون رییس جمهورممگ کیهههه یه ریییس جمهوره دیگ منم میتونستم بشمخانما خودتونو کمنگیرید🤣🤣همش بگید ما ... تو فعلا دانش آموز و کنکوری ایسنت قد نمیده به این حرفابزرگ که شدی میفهمی
ژاکلین_۸۰ عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 79 من شوهر سابقم کادر درمان بود خیلی زجرم داد دیگه کلا دیدگاهم نسبت به کادر درمان عوض شد
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 11932 خودم شبانه روز دارم به شوهر پزشک داشتن فکر میکنم به نظرم از فکر زیاد اخر دیونه میشم همه اکسپلورم شده پزشکای بلاگر لعنت به من😤😤🤦🏼🤦🏼🤦🏼 من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
جورابراهراهی عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 1136 پارتنرم البته الان مثلا کاتیم پزشکه ولی طرح منم درس میخونم ولی شغل خودمو دارم همیشه خودشو پایین تر م ... عزیزم امیدوارم کنار همدیگه خوشبخت بشید😍🥰 عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 11932 من شوهر سابقم کادر درمان بود خیلی زجرم داد دیگه کلا دیدگاهم نسبت به کادر درمان عوض شد اه پزشک بود؟؟؟مثلا چجور بود توضیح بده من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ستیاااا عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 7128 یه مورد هم دیدم آقا پزشک خانم معلم زندگی خوبی داشتن سالیان سال بود باهم بودن ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
بادگیر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 3466 خودم شبانه روز دارم به شوهر پزشک داشتن فکر میکنم به نظرم از فکر زیاد اخر دیونه میشم همه اکسپلورم شده ... دوست داری شوهرت پزشک باشه ؟
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 3760 عزیزم امیدوارم کنار همدیگه خوشبخت بشید😍🥰 فکر نمیکنم بشه.... خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
ملوس_جاده_چالوس عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 26233 تو فعلا دانش آموز و کنکوری ایسنت قد نمیده به این حرفابزرگ که شدی میفهمی عی بابا ناراحت شدم مادربزرگ ❤️🔥اصن زن بهرامممم💍 😁 به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️ قشنگتر از چشات کجاست بگو برمبجورم🥺
aragol_84 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 302 خب بستگی بتو داره.. تو چه دیدگاهی داری؟ حالت باهاش خوبه؟ کلا بامزه و مهربونه اما وسط این بامزه بازیاش تیکه میندازه😂
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 11932 دوست داری شوهرت پزشک باشه ؟ وای دیونه اشم دیونه امشب همشونو دونه دونه به خواهرم نشون میدادم اونم نیگفت اینا دورن دنبال شهر نزدیک بگرد😂😂😂 من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ژاکلین_۸۰ عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 79 اه پزشک بود؟؟؟مثلا چجور بود توضیح بده بهم میگفت برام تکراری شدی فقط برای رفع نیاز جن.سی میام سمتت با یه حیوانی هیچ فرقی برام نداری
بادگیر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 3466 دختر من پزشکی میخونه کسی جز پزشک رو مناسب خودش نمیبینه خدای نکرده نه از نظر شان و اینا میگه هم رشته باشیم بهتر همدیگه رو درک میکنیم