2777
2789
عنوان

اوردن طلا در شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصل کار مهریه است و اینکه سرویس و حلقه ات چجوری بوده؟؟دوست داری از گرم سرویس عروسی کم کنند یک تکه شب ...

همینطوریه وایه ما

گفته بودن ۱۲۰ گرم طلا می‌خرن

۶۰ رو قبل عقد خریدن

بقیش هم هر منتسبت یه تیکه طلا و شیرنی اینا میارن اون تیکه طلا از ۱۲۰ گرم وم میشه

اصل کار مهریه است و اینکه سرویس و حلقه ات چجوری بوده؟؟دوست داری از گرم سرویس عروسی کم کنند یک تکه شب ...

من هنوز عقد نکردم 

برا نامزدیم (همون نشون کردن)  برام النگو آوردن

یه تیکه طلا اگه دستشون میرسه نمیرسه هم سبک بخرن الان اینقدر مینیمال سبک زیر یک گرم هست فراوونهلباس ز ...

میگم که اصلا اهمیت نمیدن اصلا نمیدونن ک باید چیزی ببزن برا شب یلدا 

اگه خودم با شوخی خنده ب شوهرم بگم زشت نیست؟ 

من هنوز عقد نکردم برا نامزدیم (همون نشون کردن) برام النگو آوردن

اصلا ذهنت را درگیر  نکن

جاری من توی عقد سر همین مناسبت های الکی و گیر دادن به شوهرش زندگیش از هم پاشید.

من همیشه ملاحظه کردم و دنبال رسم و رسوم نبودم

همسرم دیده چقدر قانع و بسازم 

الآن کارت های پولش دست منه

خیلی به من اعتماد داره 

میگم که اصلا اهمیت نمیدن اصلا نمیدونن ک باید چیزی ببزن برا شب یلدا اگه خودم با شوخی خنده ب شوهرم بگم ...

نه اتفاقا به شوهرت بگو چه برنامه ای دارین 

میگه چی و چطور بگو ما همچین رسمی داریم برای شب یلدا و بهش بگو ماهم سال اول بریم خونمون خانواده من برای منو تو یلدا یی میارن

میگم که اصلا اهمیت نمیدن اصلا نمیدونن ک باید چیزی ببزن برا شب یلدا اگه خودم با شوخی خنده ب شوهرم بگم ...

من که شما را نمی شناسم عزیزم

خواهرانه و دوستانه میگم نگو 

ولی توی مسائل اصلی تر سخت گیر باش

اصلا ذهنت را درگیر نکنجاری من توی عقد سر همین مناسبت های الکی و گیر دادن به شوهرش زندگیش از هم پاشی ...

درسته حرفت

ولی به من میگن اگه قانع باشی ارزش خودت میاد پایین 

2810