2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا دعوام نکنید فقط راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 62 پست

من میگم هرکی یه دختر و یه پسر داشته باشه از بنده های برگزیده ی خداست😍اگه خودت کافی میدونی اصلا حرف هیچ کس برات مهم نباشه.والا ما داریم بنده خدا چهارتا آورد که بچه هاش بزرگ شدن خواهر و برادر داشته باشن.هرکسی پشت سرش یه چیزی میگفت.در هر صورت مردم حرف میزنن ولشون کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعنوان کسی ک سه تا آوردم و عااااشق بچه هستم 

میگم نع اصصصلا نیار 

اینجا نمیشه همه چیو گفت ک 

در کل میگم خودت ،اعصابت ،سلامتیت ،جوونیت و حتی زمان خلوت کردن با همسرت لطمه می بینه 

همین دوتا کافیه عزیزم 

همینا رو بتونی بهشون برسی خیلیه بخدا 

بذار برن مدرسه 

تازه داستانت شروع میشه 

بنظرم همینجا پرونده شو ببند بذار کنار و تماااااام 

اصلا به ایناش فکرمیکنم وحشت میکنم من سر هر دوتاشون تا چندین ماه افسردگی گرفته بودم

نمی دونم والا. من دقیقا شرایط شما رو داشتم . دو سال اختلاف سنی بچه هامه. اولی الان ۱۹ سالشه ولی افسوس نمی هورم و نخوزدم چرا سومیو نیاوردم. والااا حوصله داریا

عجیبه که اطرافیان من  همه رو از سومی منع می کردن و می کنن

من میگم هرکی یه دختر و یه پسر داشته باشه از بنده های برگزیده ی خداست😍اگه خودت کافی میدونی اصلا حرف ...

اره به نظر خودم که کافیه اصلا توانایی شب بیداری ندارم واقعا ولی چند نفرن اینارو میگن همش حس میکنم ممکنه بعدا پشیمون شم

همسرم که میگه همین دوتا رو سر و سامون بدیم هنر کردیم خودم هم اصلا به حاملگی و زایمان فکرمیکنم حالم ب ...

ببخشید اینقدر رک میگم ولی به اطرافیان شما ارتباطی نداره این موضوع 

این یه چیز کاملا شخصیه اصلا نباید دخالت کنن اظهار نظر کنن

حالا تو بحث‌ها ممکنه پیش بیاد درحد یه جمله که فلانی تو هم یکی دیگه بیار ولی نه شما باید اینقدر جدی بگیری که تحت تاثیر حرف دیگران بخوای بچه‌دار شی نه اونا بخوان اصرار کنن و رسما دخالت بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نمی دونم والا. من دقیقا شرایط شما رو داشتم . دو سال اختلاف سنی بچه هامه. اولی الان ۱۹ سالشه ولی افسو ...

عه واقعا خب خداروشکر یکیو دیدم که پشیمون نیست به منم یه عده حتی غر میزنم که چرا دومی رو آوردم ولی یه عده هم اینجوری میگن آدم گیج میشه بخدا

ببین اعصاب که اصلا نمونده برام پسرم ماشالا شیطونه دخترم هم لجباز و غر غرو ازدستشون دیوونه شدم ولی آن ...

خوب وقتی هنوز اعصابشون نداری نیار

درسته اگه باردار بشی خدا صبرشم بهت میده ولی یکم استراحت کن بعد

من الان بچم ۴سالشه و دلم ضف میره برای بچه دارم برنامه ریزی میکنم برا دومی هرموقع دیدی دلت هوس بچه کرده ی دودوتا چارتا کنیدباشوهرت بعد بیارین💕

بعنوان کسی ک سه تا آوردم و عااااشق بچه هستم میگم نع اصصصلا نیار اینجا نمیشه همه چیو گفت ک در کل میگم ...

مرسی از راهنماییت الان هم همین دوتا بخدا اصلا استراحت برام نداشتن شبانه روز سرگرم کارم

عه واقعا خب خداروشکر یکیو دیدم که پشیمون نیست به منم یه عده حتی غر میزنم که چرا دومی رو آوردم ولی یه ...

منتها یه فرقایی داریم.اطرافیان من اورد ندادن سومی بیار .می دادنم من اهمیت نمی دادم. شما بر عکسی ولی تو این موارد

شما سن بچه هاتون خییییلی پایینه برای بچه ی سومبنظرم با این کار در حق خودت و بچه هات ظلم میکنیمگه نمی ...

بخدا مامانم فقط تو این زمینه اظهارنظر می‌کنه تو کوچه خودشون خونه گرفتم ولی دریغ از یه کمک

مرسی از راهنماییت الان هم همین دوتا بخدا اصلا استراحت برام نداشتن شبانه روز سرگرم کارم

دقیقا میدونم شرایطتو 

بچه های اول و دوم منم شیر ب شیر شدن 

دخترم ک دومی باشه سوم بود ک فرزند سومم دنیا اومد 

از خستگی دیگه رمق برام نمی مونه 

درس دوتا اولی یا رو میگم 

کار سنگین خونه هست 

از اینور رسیدگی ب سومی بخدا اصلا تایم برای خودم نمی مونه 

2810