2777
2789
😂😂😂😂😂

حالا چون ی پسرم خیلی منو دوست داره میگه جورابای زنتم میشورم با دستام ولی لامصب باور نمیکنممم😂

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣

الان دارم تصور میکنم ک دعوا شده و زنم میگه نرررو اگه منو دوست داری اونورم مادرم نیگه شیرمو حلالت نمیکنم ...چیکار کنم😂😂😂

مادرشوهر خواهرم عروس دوست بود. چهار تا عروس داشت. اصلا بینشون فرق نمیزاشت. سوغاتی و عیدی..... چهار ...

همسایع ی ما ۴ تا پسر داشت.دخترم نداشت .یعنی ما میگفتیم بدبخت هرکی عروس این بشه . انقدر زن بد اخلاقی بود . بعد الان چهارتا عروس داره یعنی از گل نازک تر به این عروسا نمیگه . هر عروسش هم چند سال پیشش زندگی کرد . ببین حس میکنم خواهر شوهرا باعث میشن مادرشوهر کرم بریزه 

من خودمم خواهر شوهر ندارم مادره خوبه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
مادرشوهر های عروس دوست همون مادرشوهر های موذی زیر آبی رو هستن ک هنوز لو نرفتن.مث مادرشوهر من

و من😅

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اصلا و ابدا هم باور نکن😂

اره میدونم بلاخره بحث ک پیش میاددد...حالا خونه ساختم گفت واسه چته بیا با ما زندگی کن😑😑😑گول نخوردممم ساختم تموم شد😂😂😂😂

و من😅

همه فک میکنن بهترین مادرشوهر دنیاست خودمم اینجوری فک میکردم.تا این که چند بار اتفاقی شنیدم پشت گوشی داشت با شوهرم حرف میزد از من بدگویی میکرد دفه اول شوکه شدم ولی بعدا فهمیدم کار همیشگیشه 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
مامان من که از عروس بیزاره مخصوصا عروس کوچیکهولی من دوسشون دارم

صداقتتو دوست دارم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2810