2777
2789

من تو مدرسه خب اکثرا تنها می موندم انگار. باهمه ارتباط میگرفتم اونا به زور بود دیگه دفعه بعد نمی گرفتن می رفتن با یکی دیگه حرف می زدن اکثرا تنها می موندم الانم که اعتماد به نفس ندارم دقیقا دوستام یه هفته اول دوهفته اول خوب بودم بعد الان مثلا احساس می کنم یواش یواش طرد میشم از طرفشون بعد باهمه تو دانشگاه ارتباط می گیرم باهاشون خوب رفتار میکنم و حرف می زنیم ولی دفعه بعد هم من میرم جلو و زیاد بامن اول نمیشن نظرم اینکه نمی تونم تو اجتماع درست رفتار کنم و اعتماد به نفس ندارم با پسرا هن که اصلا در حد سلام هم ارتباط ندارم بعد تو کلاس انقد حرف نمی زنم صدام میگیره و سخته تو دانشگاه موندن برام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره استایلم خوبه بعضیا قیافشون از من بدتره و بل سبیل و اینا ولی دوستای صمیمی پیدا کردن

خب تمرکزت رو بزار رو دو سه نفر ! پیج‌شون رو بگیر اگه تا یک هفته ادامه داشت بیخیال

🍷🌊You'll be the saddest part of me

خب تمرکزت رو بزار رو دو سه نفر ! پیج‌شون رو بگیر اگه تا یک هفته ادامه داشت بیخیال

بببین من الان با سه نفر دوستم خب ولی یواش یواش انگار زیادی به آدما خوب میشم زده میشن خلاصه که رفتار درست اجتماعی بلد نیستم