2777
2789
عنوان

برا داداشم رفتیم خواستگاری اما

| مشاهده متن کامل بحث + 23083 بازدید | 218 پست
نه ببین اصول اولیه خواستگاری سنتی اینجوریه چندین جلسه اول پسر میارن خونه دختر باهم حرف میزنن اگر به ...

راستش من مذهبی ترین آدمایی رو هم که دیدم اینجوری نبودن و برام خیلی عجیبه 🥲 تازه اکثرشون زیر ۲۵ سال بودن 

اینکه واسه دختر ۳۰ ساله اینجوری تصمیم گرفتن سخته قبول کردنش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

اسی جان حق داشتی ذهنتو درگیر کنه بالاخره صحبت یه عمر زندگیه ولی تاپیک زدنت اشتباه بود چون هرکسی یه چیزی میگه و ممکنه شمارو بیشتر بدبین کنن مطمن باش با چندبار دیگه رفت و آمد کردن همه چی کاملا برات مشخص میشه ...پیشاپیش مبارکه امیدوارم مشکلی برای داداشتون پیش نیاد و الان که کسیو پسندیده خوشبخت بشن❤ 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب خاستگاری ، رفتارای شب خاستگاری و مدیریتش همه شخصیتِ طرف رو نشون میده و همونجا میتونی بفهمی طرف چک ...

ایشالا

این پریدنا نصفش بخاطر دشمنی با همه خواهرشوهرای دنیاس 🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
راستش من مذهبی ترین آدمایی رو هم که دیدم اینجوری نبودن و برام خیلی عجیبه 🥲 تازه اکثرشون زیر ۲۵ سال ...

ما خودمون هم اینجوریم مذهبی متعادلیم

ولی شده چند جلسه اومدن حرف زدیم بهم نخوردیم

دیگه شماره امو ندادم چون خوشم‌ نیومده ازش

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

چقدر این افکار قدیمیه ک هم سن و سال هاش ازدواج

کردن اینه ازدواج نکرده،

دست از مقایسه بردارید هر انسانی یه سرنوشتی داره

۲تا برادر دوقلو هم، با هم متفاوتن چ برسه ب بچه های

فامیل

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

قندون چه ربطی به استرس داره؟ شما قبل اینکه مهمون بیاد خونتون‌ قندون هاتونو‌ پر نمیکنین؟ اصلا اصولش اینه‌ قندون‌پر شده رو‌میز باشه مگه مسجده که قند بگیرن فلان

قندون چه ربطی به استرس داره؟ شما قبل اینکه مهمون بیاد خونتون‌ قندون هاتونو‌ پر نمیکنین؟ اصلا اصولش ا ...

از قبل مهمانی شاید به خاطر استرس قندون پر نکردن! 

اصلا دلم نمی‌خواد تهمت به کسی بزنم  

اگر این مورد نباشه شاید خسیس اند شاید ...

کاربری دست دو نفره

برادرت داره اشتباه تصمیم میگیره یه نظر طرفو دیدن که نمیشه دلیل ازدواج 

اختلاف فرهنگی و راه دور واقعا سخته هرکی تو خانواده ما راه دور شوهر کرد به مشکل خورد 

این قضیه هم نمیدونم شاید استرس داشته 

دختر ۳۰ ساله که بچه نیست اما مادرش باید حواسش میبود...مامان من هنوزم تاکیدش روقندون پر وسینی خشکه ..هنوزم بعد ۱۳سال که ازدواج کردم میگه یه سینی چای تمیز بریز بیار...بازم برید وعجله نکنید بیشتر اشنابشید..

داداشت عاشق چیش شده مگه باهاش برخوردی داشته؟؟عاشق فهم وکمالاتش شده؟؟مگه میشه ادم توعروسی یکیوببینه برایه عمرزندگی بگیرتش اونم بدون شناخت،؟اخه مگه با دوسری چای اوردن وحرف زدن شناخت پیدامیشه؟تاکسی توشرایط قرار نگیره مگه خودشو لومیده؟؟من فکرمیکنم دختره کم عقله دقیقا رفتارجاریموداشت که قرصی ومعتادازآب درومداون همه عجله کردن واسه ازدواج بی دلیل نبود

2810