2777
2789
عنوان

برا داداشم رفتیم خواستگاری اما

| مشاهده متن کامل بحث + 14236 بازدید | 194 پست

من جات بودم قندونو میگرفتم دستم تکونش میدادم بعد بالا پایین میکردم صدا بده بعد یه قند برمی‌داشتم فوت میکردم کلی ب قند توی دستم نگاه میکردم با اکراه میذاشتم دهنم🤣🤣🤣اگه همون لحظه نمیبردن قندونو پر کنن ،بیا تف کن تو همین نظرم،حس میکنم خونواده شلخته و تنبلی باشن

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

دلیلش اینه چون به بچه شکلات تعارف نشده پس عزیز و محترم شمرده نشده !چون به بچمون احترام نذاشتن پس قضی ...

ببین گلم من اگه تو کوچیکی جایی بودم به بزرگترها تعارف کردن به من چون بچه بودم نه .هنوزم یادش میفتم ناراحت میشم اتفاقا به نظرم بیشتر باید به بچه ها تعارف کرد آدم بزرگ می‌تونه درک کنه ولی بچه نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی جاها رسمشونه من تو دانشگاه یه دوستی داشتم برای یه شهری بود الان یادم نمیاد دقیق رسمشون همین بود

چه عجیب به ظاهر مسیله کوچکی هست ولی وقتی فکر بهش بکنی مسیله بزرگی چه رسمی ،شکلات اصلا نمی دادن ولی اینکه حتی برای خواستگار ارزش نگذاشتن قندان خالی گذاشتن خیلی زشت پس رفتارهای زشت دیگه ایی هم می تونن داشته باشن 

چه عجیب به ظاهر مسیله کوچکی هست ولی وقتی فکر بهش بکنی مسیله بزرگی چه رسمی ،شکلات اصلا نمی دادن ولی ا ...

میگفت اون قند ته قندونم به خاطر شیرینی مراسم و اینا میارن

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این رسم نیست عزیزم نشان از شلختگی و چیپی هست 🥴

عزیزم شعور انسان میگه که نباید به رسم و رسوم کسی توهین کرد شما خودتون اگه چیپ نیستید توهین نکنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=361790398]میگفت اون قند ته قندونم به خاطر شیرینی مراسم و اینا میارن[/QUOT شایدم واقعا اینا هم ...

اره خب ممکنه منم به خاطر همون گفتم این ماجرا رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810