2777
2789

این دنیا مگه جز غم و غصه چی داره که انسانها در تلاشند فرد جدیدی رو به این دنیا بیارند من که شخصا دلم واسه بچه هایی که به این دنیا میان میسوزه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند فرزندی مثل چندهمسریه

😂😂😂😂چیزای جدید میشنوم 😵‍💫😵‍💫

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

من بعد ده سال زندگی و دوتاسقط مکرر و بارداری با ای وی اف و صدالبته بخاطر دست تنها بودنم..لحظه شماری میکنم بچم بدنیابیاد دیگه به هییییییییچ عنوان سمت بارداری و بچه دوم نمیرم واقعا بارداری سخخترین و پراسترس ترین و مزخرفترین دوران زندگی هست

این نظر شخصی منه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من بعد ده سال زندگی و دوتاسقط مکرر و بارداری با ای وی اف و صدالبته بخاطر دست تنها بودنم..لحظه شماری ...

بدترین دوران زندگی منم بود اما چیکار کنم بچم گناه داره چند سال دیگه ما نباشیم کسی رو نداره 

😂😂😂😂چیزای جدید میشنوم 😵‍💫😵‍💫

کسیکه عاشق بچش باشه همه عشق و محبت و توجه و ثروتش رو میذاره برای بچش

دلیلی نمیبینه که یه بجه دیگه هم بسازع تا خداقل نصف این محبت و علاقه و رفاه رو از بچه اول بدزده

من یه نظرسنجی گذاشتم و از اطرافیانم پرسیدم.

متوجه شدم بدون استثنا خانمهایی که سنشون بالاست اکثرن میگن نه

خانمهایی که تقریبا همسن و سالهای خودمون هستند اگر خودشون بیشتر از یک بچه داشته باشن میگن بیار و خیلی تشویقت میکنن.حتی با اینکه خودشون اذیت شدند

و خانمهای هم سن و سال خودمون که یک بچه دارن یا اصلا بچه ندارن یا مجردن میگن نیار!

خودتم دقت کن همینه نود درصد!

پس عقل سلیم میگه اولا ببین دل خودت و شرایط زندگیت چی میگه و دوما به حرف کسانی که چندفرزندرو تجربه کردن گوش کن

بدترین دوران زندگی منم بود اما چیکار کنم بچم گناه داره چند سال دیگه ما نباشیم کسی رو نداره

والا من ک خواهربرادردارم خیری ازشون ندیدم بیشتراز دوستام خیر بهم رسیده تاخانواده جز حسادت برام هیچی ندارن

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
2810