2777
2789

منم همیشه از این می‌سوزم  که چرا بین منو جاریم فرق میزارن؟یا چرا مارو دوست ندارن؟چرا همسر منو کمتر از برادرشوهرم دوست دارن ؟چرا هیچ ارزشی به ما نمیزارن؟چرا بچه منو از بقیه نوه ها کمتر دوست دارن؟ میدونی چه جوابی گرفتم ؟!!!

خودم کردم که لعنت بر خودم باد!!!

وقتی همیشه تو دسترسشون بودیم وقتی هرجا کمک خواست دویدیم..این میشه دیگه دارم تمرین کم محلی میکنم 

توام تمرین کن وسعی میکنم مهم نباشه برام چجوری برا جاریم جوووون میدن 

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه قحط بود؟دوری و دوستینمیاد بهت سر بزنه چون باید دستش میوه و خوردنی بیاره براتب من گوش کن پاشو بر ...

عزیزم میگه که بچه بودم نادون بودم نمیخواستم دعوا بشه من فقط ۱۵ سالم بود😭

الانم به درخواست اون نیست که بچه اوردیم خدا شانسی داده ولی کسی که درخواست نوه میکرد باید قدر دان هم باشه

بخدا من همسن نوه هاشم اصلا دلش نمیسوزه من میرفتم مدرسه احم تخم میکرد نمیای سر بزنی در حالی که من میر ...

بابا عزیز من ....تو فکر کردی مادرشوهر مثل مادره ؟نه این خبرا نیست .ببین مادرشوهر من زن بسیار بسیار خوبیه .یعنی خوباااااا.ولی هیچوقت مثل مامانم نیست.  ومنم یادگرفتتم توقعی ازش نداشته باشم .و کارایی که برای مامانم انجام میدم برای اون انجام نمیدم .

پس یاد بگیر از کسی توقع نداشته باشی.

من با وجود ۲تا بچه شیر به شیر هیچوقت تا خودش نمی‌گفت بچه رو نمی‌داشتم پیشش تا برم خرید یا جایی.با اینکه تو یه ساختمون هستیم .کوچیکه رو بغل میکردم بزرگتره رودستشو میگرفتم .یه دست دیگه هم نون .....🥺دو تاشونم نی نی.....اذیت .....اصلا یه وضعی

عزیزم میگه که بچه بودم نادون بودم نمیخواستم دعوا بشه من فقط ۱۵ سالم بود😭الانم به درخواست اون نیست ک ...

دوستی خاله خرسه کن باهاش برو هم ازت مواظبت کنه هم تیغش بزن ک دیگه خونه شو پولی بهتون نده

اسی ببینم چ می کنیماهی بیست تومن می گیره مستاجرم ک نیستپاشو جمع کن فردا سرش هوار شواصلا چیزیم نگوبگو ...

روم نمیشه واقعا منت میزاره ولی راست میگی میخوام کنار بزارم رو دروایسی 

چجوری بگم ناراحتم ازشون

بخدا من همسن نوه هاشم اصلا دلش نمیسوزه من میرفتم مدرسه احم تخم میکرد نمیای سر بزنی در حالی که من میر ...

ببین دوست عزیز شما خیلی کم سنی، خیلی زود ازدواج کردی و ایکاش انقدر زود بچه دار نمیشدی اما حالا که دیگه پیش اومده، خیلی سخته بخوام بهت بگم قوی باش چون حس میکنم خیلی جوونی برای این کار ولی چاره نداری، تو در اوج جوونیت باید بزرگ شی پس در قدم اول برو خونه خودت، کاری به مادرشوهرتم نداشته باش چون ظاهرا خیلی بیشعوره منتها بذار شوهرت بدونه و حواسشو جمع کنه که مسئولیت زن و بچش با خودشه و لاغیر

بابا عزیز من ....تو فکر کردی مادرشوهر مثل مادره ؟نه این خبرا نیست .ببین مادرشوهر من زن بسیار بسیار خ ...

اخی عزیزم خدا خودش کمکت میکنه ایشالا چشم بهم میزنی میبینی بزرگ شدن کمکم دستت هم میشن

چرا شوهر دارن کارگره شوهراشون پول کم میارن در طول ماهمنم وضعم خداروشکر خوبه بشون کمک میکنم

خدا همیشه و همه جا طور خاصی بهت نظر می کنه چون مشخصه چقدر خوبی🌹

تو در راهی ک از اول مدنظرته همچنان قدم بردار براشون

اونام لابد شوهراشون اجازه ندادن بیان یا از سر حسادت بوده یا با وجود بچه نتونستن بیان

تو ب روشون نزن اشکالی نداره

خدا بیشتر بهت بددده🤲

عزیزم واقعا ناراحتم چون من تو هر خوبی بدی کنارشون بودم و سعی کردم طی این سال ها احترام نگه دارمولی خ ...

خب گلم دقیقا منم همینو گفتم 

تو هرچقدر بگی من خوب بودم چرا الان بمن سر نمیزنید اونا نمی فهمن 

تا الان بقول خودت سواری دادی؟؟؟

باشه قبول 

از الان ب بعد عقل بیا

گذر پوست به دباغ خونه میفته😉😁

اسی اینو قشنگ بخون تا عمقش برو راه حلت همینهمن بیشتر بارداریمو تنها بودم. استراحتی نبودم ولی تو ی چا ...

بازم خداروشکر تلافی کردی من دلم خنک شد 

کاش همه خانوما جسارت تورو داشتن

2810