2777
2789
نه سال ارزومه برم مشهد دعام کن عید برم توروخدا

چشم حتمااااا😙 میری مطملن باش

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداکنه هر موقع اگه اسم مشهد اومد به یادم‌افتادی دعام کن ممنون

اسمت چیه

اخه کاربریت سختهدیادم نمیمونه 😅

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

اسمم اگه ترک نباشی برات سخت میشه🤦🏻‍♀️sevda هستم

چ خوشگله اسمت 😍 ن یادم میمونه ولی ترک نیستم

ممنون با خانم زهرا محشور بشی انشالله

همچنین عاقبت بخیر بشین 

احتمالا با فرد مورد علاقم عقدم.و دارم برای کنکور ارشد اماده میشم🥲گزینه اول محال شده برامون🥺

وای منم 

ان شاء الله هردوتا مون به اونی که می خوایم برسیم 🥺❤️

برام دعا کن به عشقم برسم باهم ازدواج کنیم خانوادش دست از مخالفت بردارن 🥺❤️

2810