2777
2789
عنوان

وقتی استوری هاش رو میبینم قلبم درد میگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 50 پست
دقیقا منم اینستامو پاک کردم خیلی تاثیر داشتت چون با یکی دیگه ام تو رابطه ام نمیخاستم خیانتی بشه یا ب ...

چون با کس دیگ رفتی تو رابطه دیگ خودتم بخای نمیتونی به اون فک کنی وتمومه 

ولی من حتی نمیتونم فک کنم ک کس دیگه ای رو بیارم جایگزینش

اعتماد و باورم ناابود شده هیییچوقت نمیتونم 

واین خیییییلی درد داره

چون با کس دیگ رفتی تو رابطه دیگ خودتم بخای نمیتونی به اون فک کنی وتمومه ولی من حتی نمیتونم فک کنم ک ...

نه من راستشو بخوای هنوزم فکر میکنم ولی چون حس بدی میگیرم سریع یاد کثافت کاریاش میفتم از چشمم میفته منم دوسال شایدم بیشتر کسیو جایگزینش نکردم شبا خوابشو میدیدم و این پارنتری که الان دارم از همه لحاظ بهم میرسه محبت،پول و اون پلشتی که باهاش بودم خرجشم از من میگرفت الان اگه ناراحتیم دارم بخاطر احمق بودن خودمه ما زنا واقعا بدبختیم همیشه گیر آدمای آشغال میفتیم روحمونو زخمی میکنن بعد که یه آدم درست حسابی میاد تو زندگیمون دیگه آدم قبلی نیستیم متاسفانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من راستشو بخوای هنوزم فکر میکنم ولی چون حس بدی میگیرم سریع یاد کثافت کاریاش میفتم از چشمم میفته م ...

دقیقاااا دقیییقا همینه 

خیییلی بدبختیم

منم باورت نمیشه پول تو جیبیشو هم نداشت 

الا برا من آدم شده 

ادمی بود میگف باورم نمیشه باهام حرف میزنی درای حد داغون میگف نمیدونم از چی منو دوس داری😐😐خودش میدونست تنها کسی بودم تو زندگیش که بهش اعتماد بنفس دادم گفتم ن تو فلانی اینطوری اونطوری 

ولی بعدها من ک هیچ حتی خودشم گم کرد

بعد ی چن ماهی زنگ زد میگف یکی مزاحمم شده تویی من بودم ولی گفتم ن نیستم همینطور بحثمون شد و آخرش گف هیچوقت دیگه مزاحمم نشو من این حرفو شنیدم حالم بهم  خورد ازخودم حس سرگرمی داشتم براش اون مدت

و خیلی چیزای بدتر ک الان واقعا حالم بد میشه حتی تایپ کنم بدترین حرفارو 

اون موقه داشتم درس میخوندم تحقیرم می‌کرد ک تو هیچی نمیشی و فلان عقل نداری کودنی باورت میشه من از این آدم ضربه خوردم بدم خوردم 

منم دوسال گذشته نمیتونم با کس دیگ ای باشم حتی بهش فکر م نکردم چون هررررکسی بیاد همش با اون مقایسش میکنم حالم از این رابطه ها بهم میخوره 

دقیقاااا دقیییقا همینه خیییلی بدبختیممنم باورت نمیشه پول تو جیبیشو هم نداشت الا برا من آدم شده ادمی ...

نه اینکارو نکن خودتو مقایسه نکن ببین این کثافتم زنگ میزد به من میگفت غذا درست نکرده مامانم گشنمه براش پول میزدم نمیدونم دروغ یا راست میگفت میگفتم از اسنپ فود غذا بگیر بخور شارژ میگرفتم براش صدهزارتومن صدهزارتومن بعد بازم نمیزاشتم اون زنگ بزنه خودم بهش زنگ میزدم شبا تا صبح پای درد و دلاش مینشستم با وجودی که داشتم از بی خوابی میمردم باباش شیشه ای بود ننش طلاق گرفته بود بعد هی میومد میگفت پول ندارم پول ندارم ماشینمو دزدیدن فلان کردن میدونی من دلم به حال احمق بودن خودم میسوزه این بشر یبار حتی واسه نمونه برای من یه کار کوچیک نکرد ولی تو استوریای دختره دیدم برای دختره بااینکه تو یه شهر نبودن گل سفارش داده بردن براش سرکارش سوپرایزش کرده همش در رفت آمد بود باهاش میرفت دختره رو میدید ولی یبارم حاضر نشد بیادمنو ببینه

نه اینکارو نکن خودتو مقایسه نکن ببین این کثافتم زنگ میزد به من میگفت غذا درست نکرده مامانم گشنمه برا ...

دقیقا برا کسی ک بخان همه کار میکنن 

اگ کاری نمیکنن از نخاسته 

اره کلا چیزی جز سرگرمی نبودیم 

لعنت به منه ساده دل