2777
2789

شوهر احمق عوضیم بهم پول نمیده از اون ور هیچ مراسمی هم برام نگرفته 

ماهیانه نمیده 

جاریم یه فرد شهرستانی فقط ماهی ۲ پول یکی از رژاشه

بعد من مثل فقیرام خیلی اشغاله دخترا تو ازدواجتون دقت کنید

فقط همین ؟

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که از همسرت عصبانی‌ای حق هم داری ظاهرا 

ولی خیلی زشته از شهرستانی بودن به عنوان یه عیب و تحقیر استفاده کنی همین شهرها بزرگ هم قبلا یه چی کوچیک‌تر از شهرستان بودن

شهرستانی بودن نه عیبه نه ننگ نه تحقیرآمیز و نه باعث میشه کسی حق زندگی خوب رو نداشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شما که از همسرت عصبانی‌ای حق هم داری ظاهرا ولی خیلی زشته از شهرستانی بودن به عنوان یه عیب و تحقیر اس ...

ببین میدونستم یکی پیدا میشه اینو بگه این شخص واقعا شعور نداره عقدی ک پدر من گرفت با لباس عروس اومد بچه هاش ماشیم اورده بودن واقعا احمقه 

فقط من نفهمیدم شهرستانی بودن جاریت چ ربطی ب پول ندادن شوهر شما داره؟!

ببین منظورم اینه زندگی بدی داشته فوق العاده رفتارش بده یه ملت رو اذیت کرده باز شوهرش براش میکنه  اما من با خانوادش خوب بودم و از منطقه بالا تهران منو اورد پایین

ببین میدونستم یکی پیدا میشه اینو بگه این شخص واقعا شعور نداره عقدی ک پدر من گرفت با لباس عروس اومد ب ...

این شخص هرچقدر هم رفتار بدی داشته باشه دلیل نمیشه شما به شهرستانی‌ها توهین کنی!

شما با این حرفت به هرکسی که اهل شهرستانه توهین کردی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
2810