2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 35385 بازدید | 241 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شیطان بودی..عینه کلیده خراب بودی..درست شدنی نبودی..روباه بودی..گرگ بودی..مامانم راس میگف..نباید ب ...

بگو گرگ و روباه خیلی وقت ها به آدمیزاده دوپای بی صفت شرف دارن ...کاش تو هم همون حیوونا بودی آسیبت کمتر بود 

چه آبرو ریزی ای راه انداخته واقعا حق داری ناراحت باشی

پاک کرده

میشه متنشو بگی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
ی شوهر داشتم جداشدم الان مهریه ميخوام

خوب کاری میکنی و نه تو هیچی نزار حرکت چیپ و مسخره ی استوری گذاشتن بزار بسوزه مهریتم تا اخرین قرونشم ازش بگیر اگه هم در استوریهاش فحش داده ب وکیلت بگو و ازشون شات بگیر تو دادگاه ب درد میخورن 

نه متاسفانه فحش نداده ولی تو اینو نادیده بگیر ولش کن بزار واس خودش و فامیلاش زر بزنه .از طرز حرف زدنش معلومه داره حرص میخوره و تا ماتحتش سوخته دادگاه ک تشکیل شد بش بگو یالا شماره کارت میدم مهریمو بده ثابت کن ک الکی لاف نمیزدی و خدا و علی سرت میشه 

2810