harman_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 828 عنوان نگین کدیور بهتره یا فرشته محمودی یا سمیرا رفیعی 72 بازدید | 9 پست من از نگین متنفرممچسی میاد قبلا هیچی نداشت اینجوری نبود چرا آدما ب یچیز میرسن خودشونو میگیرن و گذشتشونو یادشون میرع؟ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه امروز | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leylajoni عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1594 کی هستن دختری از دیار اهواز🫠 کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
harman_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 828 کی هستن بلاگر میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12402 دیدن زندگی بلاگرا چه سودی داره؟بخدا همش باعث چشم و هم چشمی و فخر فروختن شده گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
harman_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 828 کی هستن؟دانشمندن؟هنرمندن؟ورزشکارن؟ بلاگر دیگ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 32124 ببین کلا بلاگر جماعت همشون مال طبقه های سطح پایین جامعه هستن،از نظر فرهنگی و تحصیلی و....وگرنه من هیچ آدم اصیلی ندیدم که زندگیشو بریزه تو اینستاحتی یه دونه آدم حسابی هم توشون نیستشوهراشونم واقعا درپیت تر از خودشون با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩❤️👨
harman_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 828 دیدن زندگی بلاگرا چه سودی داره؟بخدا همش باعث چشم و هم چشمی و فخر فروختن شده فقط با ویو دادن پولدارشون میکنیم میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه
harman_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 828 ببین کلا بلاگر جماعت همشون مال طبقه های سطح پایین جامعه هستن،از نظر فرهنگی و تحصیلی و....وگرنه من هی ... دلقکن شوهراشون میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه