تو این گرونی اقتصاد داریم خودمون و میچلونیم وهمه چی وماشین یه کم طلا دارم و میفروشیم که بتونم یه خونه ۶۵ متری بخریم تو این چند روزه اینقدر دودوتا چهارتا کردم دارم میترکم از حرص و جوش . نا گفته نمونه که یه مقدار هم مادر شوهرم پول نقد بهمون کمک کرد. اما خانواده خودم تا حالا هیچ کمکی نکردن بهمون . تا حالا هم پیش مامانم به زبون نیوردم و توقع نکردم . چند روز پیش مامانم گفت ما پول نقد نداریم کمک کنیم اما دوتا سکه و یه ربع سکه دارم بهت میدیم اما هر وقت بهمون برگردوندی بهمون همون دوتا سکه و ربع سکه بهمون پس بده . که من قبول نکردم تو فکرم گفتم من نمیدونم که تا چند وقت دیگه سکه چقدر گرون میشه شاید نتونم بهشون برگردونم واسم سخت میشه. واسه همین گفتم نمیخوام . حالا امشب مامانم زنگ زده چون که میخوام برم چند روز دیگه طلام و بفروشم بهم میگه من ۲۰ میلیون پول نقد دارم میخوام برم یه ربع سکه بخرم چند روز دیگه یعنی هنوز نخریده فعلن پول نقده . بهت این پول و میدم تو خواستی این پول و بهم برگردونی بهم باید ربع سکه بخر بهم برگردون . منم تو دلم ناراحت شدم ازش .میگم چرا میخواد کمکم کنه فکر سود خودشه . پیش خودم میگم مگه من تمام تلاشم و نمیکنم برای بچم .چرا مامانم کمک میکنه شرط و شروط میزاره
قضیه مادر آدم فرق میکنه ،قضیه خرید خونه فرق میکنه، بعضیا یه جوری میگن حق دارن نمیدونم چشونه اگر مادر ...
یه جوری میگن حق دارن . نمیدونم چی بگم مامانم یه طوری گفت که من موندم اعصابم بهم ریخت میگم اگر خانواده کمک نکنه پس کی کمک حال آدم باشه . میگم ای کاش اصلن اینم نمیگفت. فکر میکردم دستش خالیه . بعضی ها هنوز تو فرهنگ به پسر بیشتر کمک کردن موندن . در حالی که دختر و پسر چه فرقی میکنه .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه جوری میگن حق دارن . نمیدونم چی بگم مامانم یه طوری گفت که من موندم اعصابم بهم ریخت میگم اگر خانواد ...
دقیقا حرفات کاملا درسته ،منم موقع خوندن متنت گفتم کاش اصلا مادرت چیزی نمی گفت ولی جوری گفته پول میدم سکه پس بده خیلی بده ،درضمن درست گفتی ۹۰ درصد نی نی سایتیا فرهنگشون اینطوره خانواده دختر اصلا نباید به دختر کمک کنن وظیفه ندارن ،فقط باید به پسر بدن ،این اوج بی فرهنگیه، بچه با بچه فرق نداره ،دیگه اولادت داره خونه می خره از مستاجری خلاص بشه این حرفارو نداره حالا دوتا تکه طلا راه دور نمی ره به بچه خودت بدی ،خب بچه هم وقتی داشته باشه حتما جبران می کنه ،اگر قرار باشه اینطور حساب کتاب کنن پس خدایی نکرده موقع کار و مریضی ما هم حساب کتاب کنیم
خب نقده ولی شما نگیری فردا طلا میشهمن الان میگم همه زندگی ام واسه بچه ام هست. ولی یه سیب رو بندازی ه ...
عزیزم این حرف شما واسه زمان قدیم بود که پسرا پا به پای پدرا کار میکردن . اما الان پسرا پول تو جیبشون هم از پدر و مادرشون میگیرن . از وقتی هم که پول و میشناسن توقع این و میکنن که هنوز پدرو مادرشون زنده ان جلوجلو ارثشون و میخوان .
دقیقا حرفات کاملا درسته ،منم موقع خوندن متنت گفتم کاش اصلا مادرت چیزی نمی گفت ولی جوری گفته پول میدم ...
اگر طلا یا سکه به خدا ناراحت نمیشدم. این قدر درکش و دارم که همه چی رو به گرونیه باید به نرخ روز بهشون پس بدم . اما پول نقده در موردش این طور میگه یعنی تا حالا تو بانک بوده حالا که میخواد بده به من میگه مامانم ربع سکه پسش بدم .مثل اینکه من برم پیش یه غریبه که پول نزول میده .پول ک بهم بده بعد بگه چند ماه دیگه باید دو برابر پسم بدی . حالا آدم میگه اون غریبه کارش اینه . ولی نه مادر آدم. ای کاش میگفت بهت پول و میدم زود تو دو ماه پسم بده